2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم 😢

163 بازدید | 11 پست

بعد 40سال خواستیم خونه بخریم تازه خواستیم با طرف فردا صحبت کنیم ...الان یهو دیدم تودیوار 250 گذاشته روش😢

من نمیتونم دیگه ببینم مادرم تواین سن وسال مستاحره ودرب در این خونه واون خونه ایم ...

خداااااچرا 😣

تاپیک خوشبترین دخترا رو میخوندم من اندر خم یک کوچم 

چرت وپرت میگم گوش نمیده ..شکرش مطکنم حالمو میگیره ...

کاش منو خلق نمیکرد 😢😢😢😢

ازبچگی زجر کشیدم برای خرید خونه ولی این چند سال واقعا ب تمام معنا نفسم بریده ...ازتک تک حروف مستاجر متنفررررررررررررررم 

تامیک معجزات خونه دارشدنو خوندم بدتر سرم درد گرفت حسودی ن غبطه میخورم 

دلم گرفتع👩🏻‍🦯

انشالله درست میشه خدا گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری 

🎗هیچ گلی نمیتونه خودشو بو کنه ، هیچ کتابی ام نمیتونه خودشو بخونه و خب توام مشکلت همینه که نمیتونی خودتو ببینی ؛ که چقدر کاملی♥️💫
انشالله درست میشه خدا گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری 

دراشو دیگه نمیخوام بزاره براهمون بنده هاش که عشقش میکشه ..یکی میکشونه ب عرش یکی ب زیر فرش ب زیر خاک ب زیر بدبختی😭

دلم گرفتع👩🏻‍🦯

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم حرفم دردی دوا نمیکنه برات ولی کاش دغدغه همه خونه خریدن باشه  چه درد هایی هست که تو ازشون بیخبری 

ان شالله به حق فاطمه زهرا یه خونه خوب و پر خیر و برکت گیرتون بیاد 

ان شالله سایه مادرت اینا همیشه بالا سرت باشه 😍

نیت کن ۸ تا غذا به نیت امام رضا نذری بدی  اگر کارتون درست بشه ان شالله که جواب میگیری

دراشو دیگه نمیخوام بزاره براهمون بنده هاش که عشقش میکشه ..یکی میکشونه ب عرش یکی ب زیر فرش ب زیر خاک ...

میدونم عزیزم تو اوج ناامیدی هستی توکل کن به خدا ، ما که خونه خریدیم ولی همسایه بد داریم و چندساله از این همسایه بد انقدددد گریه کردم و عذاب کشیدم خدا می‌دونه...حتما یه صلاحی هست ان شاءالله بهترینش رقم بخوره براتون یه خونه ی خوب با همسایه خوب گیرتون بیاد به امید خدا 

🎗هیچ گلی نمیتونه خودشو بو کنه ، هیچ کتابی ام نمیتونه خودشو بخونه و خب توام مشکلت همینه که نمیتونی خودتو ببینی ؛ که چقدر کاملی♥️💫
میدونم حرفم دردی دوا نمیکنه برات ولی کاش دغدغه همه خونه خریدن باشه  چه درد هایی هست که تو ازشون ...

باهمشونننننن قهرم اینقد که من صداشون کردم هیچکی صداشون نکرد ...یه تازه مسلمان رو چقد لی لی ب لالاش میزارن بعد من بچه شیعه رو فقط زجر میدن ...

لطف کنن منو بکشن چون خودکشی حرامه ...ازهر چ عبادت وتوسل زده شدم دیگه 

بدهی بیکاری بیماری ازدواج ....دیگه نمیکشم ...کاش این اخرین تامیک عمرم بشه

دلم گرفتع👩🏻‍🦯