2777
2789
عنوان

شما چرا بیدارید؟

158 بازدید | 22 پست

میاد اما نمیبرههههههههههههه

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

*خوابم* میاد اما نمیبره

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم گرفته 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
برق رفته  تو دستشویی یه سوسک بود نتونستم بکشمش   الانم دستشویی دارم  کلافه ام کلا ...

ای واااای😐😅

ای واااای😐😅

گرفتاری شدم امشب  خل شدم 

حالا خوبه باد خنک میاد  وگرنه از گرما میمردم 

پنحره هم توری نداره با هر وزش منتظرم یه سوسک پرت بشه رو صورتم 

اینقدر خجسته ام امشب

پیج

عزیزا مم چجوری حالی شوهرم کنم که میوه بخره؟؟؟؟؟؟؟ با چه زبونی؟؟؟

پاشو خودت بخر خب

من خوابم

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

عزیزا مم چجوری حالی شوهرم کنم که میوه بخره؟؟؟؟؟؟؟ با چه زبونی؟؟؟

کارتشو بردار برو بخر  

یا اگر پول نقد داره

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا