2777
2789
عنوان

من خسیسم؟

193 بازدید | 14 پست

یه کسی که تازه باهاش آشنا شدی بگه مثلا کتابتو بهم بده اونم بخاطر این که این کتاب الان قیمتش بالا رفته بعد یه مدت بگه فلان کلاسو که من نزدیک ۳ میلیون براش هزینه کردم میگه بیا رایگان بهم یه چیزاییشو رو یاد بده فلان چیزو خریدم نشون دادم بهش گفت برام بخر پولشو بهت میدم 

حقیقتش من ازین که کسی اینقدر پشت سر هم ازم درخواست کنه حس خوبی ندارم من خسیسم یا حسن درست میگه که کار این آدم درست نیست حتی اگه رفیق صمیمیم باشه

🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خسیس نیستی

منم بدم میاد ،اینجور اشخاص سو استفاده گرن

منم در جواب  خیلی شیک میگم نه   اصلنم رودربایستی ندارم

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

اون سواستفاده گره

ببین من گفتم بریم فلان جا مهمونت کنم بعد گفت فلان اعضای خونوادمم میگم ببینم بیاد یا نه خیلی بدم اومد روز بعد نیورد ولی اصرار می‌کرد خودش حساب کنه اما حقیقتا پیش خودم گفتم این آخرین باره چه از قصد باشه چه از سر نادونی رابطه امو محدود میکنم

🤍
این دیگه سو استفاده زیادیه و اگه بدردت خورده تا حالا تو زندگیت مشکلی نیست یادش بده تلافی کن

نه والا از قرار اولی که من دیدمش گفت بده حقوقمم درموردش سوال میکرد خوب به کسی چه 

🤍

بحثی که اینجا بنظر میرسه خساست نیست،آویزون بودن یکی دیگس.من تمام زندگیم یادم نمیاد از کسی درخواست کنم چیزی،جاری منم مرتب یچیزی میخاد قبلنا از گوشت و مرغ بگیر تا الان سشوار و اتو مو،و لباس.درصورتی که خودش حسابی پول داره کارم میکنه ،نمیخاد از پولای خودش خرج کنه،گدا زادست کلا،چشمش رو مال بقیس، اینجوری بزرگ شدن

بحثی که اینجا بنظر میرسه خساست نیست،آویزون بودن یکی دیگس.من تمام زندگیم یادم نمیاد از کسی درخواست کن ...

یکی رو داشتم هی داشت از من پول میکند مردم تا از خودم دورش کردم نمی‌دونم چرا اینقدر همچین ادمایی دور من پیدا میشن شاید بخاطر اینکه بی بی فیسم قیافم مظلوم به نظر میرسه 

🤍