2777
2789
عنوان

جوش صورتم😔

462 بازدید | 15 پست

بچه ها من صورتم جوش داره هنوزم نرفته تو تاپیک های قبلم حتی گفتم ....دغدغه منه

حتی ی مدت دست نزدم بدتر شد

رفتن دکتر ونتیجه نگرفتم

به نظر شماها فیشیالvip خوبه یا لیزر کنم چیکار کنم 

و ی دکتر متخصص خوب هم تو قزوین یا تهران معرفی کنید اگر میدوید من شهریور نامزدیم داره رسمی میشه 😔خجالت میکشه ادم اعتماد به نفس نداره و مخصوصا ارایش میکنه میماسه و ی جوری میشع لطفا کمکم کنید خواهش میکنم 

فیشیال رو اگه هر ماه بری و البته جایی بری که موادش خوب باشه ، مفید هستش  روآکوتان مصرف کردی؟

مصرف کردم ولی دو ورق بقیش نورم اسکین بوده خوردم که اونم متاسفانه ی مدت جواب میگیریم و همون اش و همون کاسس یهو کلی جوش میاد حتی بالای 10 تا ورق تا الان نورم اسکین خوردم ....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مصرف کردم ولی دو ورق بقیش نورم اسکین بوده خوردم که اونم متاسفانه ی مدت جواب میگیریم و همون اش و همون ...

خب دوره ی درمانتو تکمیل کردی؟ باید کامل تکمیلش کنی 

بعد یه سری داروها هم هستش که ایمن هستن و نیازی به نسخه ندارن مثلا لاکتوزینک ، یا پیور اسکین که ریشه باباآدمه 

همه چی درست میشه
خب دوره ی درمانتو تکمیل کردی؟ باید کامل تکمیلش کنی  بعد یه سری داروها هم هستش که ایمن هستن و ن ...

میشه راهنماییم کنی چی بخرم 

نوع پوست من چربه و جوش سر سفید و سر سیاه و تک و توک قرمز میزنم و لک صورتمم قهوه ای و قرمزه 

قیمت برام مهم نیست خلاص شدن از جوش ها مهمه برام ... مرسی 

من خودم بخاطر قیمتش نتونستم برم فعلا ولی خب نمونه کاراشو ک دیدم خیلی خوب بود..امیدوارم به کارت بیاد...فقط اینک عجله کن درمان پوست و مو قطعا زمان بر هستش

I love kdrama and kpop💖⟭⟬ ❼
میشه راهنماییم کنی چی بخرم  نوع پوست من چربه و جوش سر سفید و سر سیاه و تک و توک قرمز میزنم و ل ...

اول یه روتین پوستی مناسب پوستت داشته باش که پایه اش شوینده ، آبرسان ، ضدآفتاب ، ضد جوش( برای جوشای قرمز آکدین خوب بوده برام) هستش ، اینو یه ماه ادامه بده و کم کم ترکیبات نیاسینامید یا آ اچ آ به روتینت اضافه کن  ، از این مکمل هایی که بهت گفتم هم میتونی استفاده کنی ، من خودم لاکتوزینک تقریبا ده روزه میخورم فک میکنم خوب بوده البته من داروی هورمونی هم میخورم و یه سری از جوشامو از بین می‌بره (راجع به اثر لاکتوزینک نظر قطعی ندارم ) خودت تصمیم بگیر لاکتوزینک یا پیور اسکین یکیشو انتخاب کن اگه دوست داشتی ، البته اگه جوشای خیلی شدیدی داری حتما برو دکتر و آنتی بیوتیک یا روآکوتان بده بهت 

برای سر سیاها من از ا اچ آ استفاده میکنم برند سینره ، البته فقط روی بینیم می زنم و اون هم تقریبا هفته ای دو سه بار با توجه به نیاز پوستم 

آبرسان پوست چرب هم نو آکنه و ساین اسکین مخصوص پوست چرب برام خوب بوده 

ضد آفتاب هم لافارر بی رنگ خوبه 

من خودم به نیاسینامید حساسیت دارم و باهاش جوش می زنم ولی اگه جواب بده خیلی خوبه چون هم ضد جوشه و هم منافذو کوچیک می‌کنه ( اینو خودم دیدم واقعا) 

اگرم اهل آرایشی یا ضدآفتاب رنگی اینا استفاده میکنی حتما از شستشوی دو مرحله ای استفاده کن ، اول با یه روغن آرایش پاک کن صورتتو تمیز کن و بعد با شوینده بشور 

روتینتو به هیچ وجه شلوغ نکن سعی کن مختصر و مفید باشه 

همه چی درست میشه

اگه شرایطشو داری ماهی یه بار فیشیال خوب برو 

فقط به خودت استرس نده ، تو مراسماتت یه جوری آرایش میکنن که همه چی کاور میشه و ماه میشی 

صبور باش و مداومت داشته باش

همه چی درست میشه
راستی تنبلی تخمدان نداری؟پریودت منظمه؟کیست نداری؟ موی زائد نداری؟ آزمایش و سونو دادی؟  شاید اصل ...

موی زاعد دارم تک و توک هورمونی ام هستن مثل زیر چانه وکنار سینه آزمایش دادم مشکلی ندارم ...پریودیم گاهی اوقات منظم نیست