اول یه روتین پوستی مناسب پوستت داشته باش که پایه اش شوینده ، آبرسان ، ضدآفتاب ، ضد جوش( برای جوشای قرمز آکدین خوب بوده برام) هستش ، اینو یه ماه ادامه بده و کم کم ترکیبات نیاسینامید یا آ اچ آ به روتینت اضافه کن ، از این مکمل هایی که بهت گفتم هم میتونی استفاده کنی ، من خودم لاکتوزینک تقریبا ده روزه میخورم فک میکنم خوب بوده البته من داروی هورمونی هم میخورم و یه سری از جوشامو از بین میبره (راجع به اثر لاکتوزینک نظر قطعی ندارم ) خودت تصمیم بگیر لاکتوزینک یا پیور اسکین یکیشو انتخاب کن اگه دوست داشتی ، البته اگه جوشای خیلی شدیدی داری حتما برو دکتر و آنتی بیوتیک یا روآکوتان بده بهت
برای سر سیاها من از ا اچ آ استفاده میکنم برند سینره ، البته فقط روی بینیم می زنم و اون هم تقریبا هفته ای دو سه بار با توجه به نیاز پوستم
آبرسان پوست چرب هم نو آکنه و ساین اسکین مخصوص پوست چرب برام خوب بوده
ضد آفتاب هم لافارر بی رنگ خوبه
من خودم به نیاسینامید حساسیت دارم و باهاش جوش می زنم ولی اگه جواب بده خیلی خوبه چون هم ضد جوشه و هم منافذو کوچیک میکنه ( اینو خودم دیدم واقعا)
اگرم اهل آرایشی یا ضدآفتاب رنگی اینا استفاده میکنی حتما از شستشوی دو مرحله ای استفاده کن ، اول با یه روغن آرایش پاک کن صورتتو تمیز کن و بعد با شوینده بشور
روتینتو به هیچ وجه شلوغ نکن سعی کن مختصر و مفید باشه