سلام پسرم بیست و یک ماهشه حرف مشخصی نمیزنه البته خیلی صدا از خودش در میاره ولی حرف ن کلا هم یه طوریه اصلا ب من توجه نمی کنه وقتی باهاش حرف میزنم منظورمو نمیفهمه شک کردم نکنه اوتیسم داره میخوام ببرمش دکتر پدرش راضی نمیشه کسی بوده بچش اینطوری بوده باشه بعد خوب شده باشه؟
فقط مثلا اگه بگم من رفتم خداحافظ یا اینکه آب می خوای یا بشین رو میفهمه منظور خودشو اکثرا میتونه بهم بفهمونه اشاره نمیکنه ولی دستمو میکشه طرف چیزی ک می خواد
فاطیما جان ببرش یه بررسی بشه،بعیده که مشکل خاصی داشته باشه ولی شاید یه آموزشهایی نیاز داشته باشه که از هم سن و سالهاش عقب نمونه. پیش روانپزشک کودکان ببر. اگر تهران هستی تو بیمارستان مفید کلینیک ویژه اش داره.
فاطیما جان نگران نشو ولی حتما پیش یه متخصص ببر تا خیالت راحت بشه پسر تقریبا 18 ماهشه چند تا کلمه بیشتر نمیگه ولی از ده ماهگی اشاره داره و از یک سالگی هر کاری بگم انجام میده الان مثلا اسم یه چیزی ببرم میره از کابینت برام میاره
فاهی جون من کاشانم خیلی از علائم اوتیسم داره میترسم مثلا من بگم اه اه میگه یا بگم هیس میگه هیس ولی اسم میوه یا کلا چیزی می خوام بهش یاد بدم اصلا توجه نمی کنه میگم نکنه هیس و اه رو ک از من تقلید می کنه اوتیسم داره؟
نه فاطیما جان تشخیص اوتیسم خیلی تخصصیه این ملاک نیست بچه ها اکثرا حرف مادرشون رو تکرار میکنن. ببرش قم پیش فوق مغز و اعصاب کودکان هر چند بهتره روانپزشک کودک ببیندش نه مغز و اعصاب ولی اون هم خوبه.