2777
2789
عنوان

ازچه ضدتعریقی استفاده میکنید

120 بازدید | 24 پست

راضی هستید.؟ من ۴ساله زینک میزنم  اما حس میکنم اندازه نخود زیربغلم برامدگی داره نمیدونم توده س یا غده لنفاوی ... اگه اسپری مام یا چیز دیگه ای بدون عوارض هست بگید،زیاد عرق نمیکنم اما میخوام همیشه بوی خوب بدم

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سورملینا گرفتم

خیلی عالی میزنی دیگه بو نمیدی

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 

همیشه زیر بغلت رو تمیز نگهدار . من مام نیووا میزنم بلک‌وایت خوشبوه 

و کنارش پشت گوش و مچم رو عطر اوری فلیم . و همیشه تنم تمیزه  

به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم. ممکنه تو تاپیک بغلی باهام دعوات بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌
اره از زینکه منم اونجوری میشدم نزدم دیگه الان چند ماهه از یه جا مام پودری گدفتم  میگه گیاهی دیگ ...

کجاها میشه پیداکرد

مام آمبرلا  همش از این میخرم  قبلاً زینک میزدم برآمدگی زیربغلم در اومد و درد میکرد با ترک ...

پس ازهمونه😐قیمتش چنده گلم