2777
2789

دوستان من ۲۱ سالمه و قدم ۱۶۲ و وزنم ۶۹ هستش میخوام بیارمش رو ۶۰ یا ۵۸

رژیم خاصی ندارم منظورم از دکتر فقط کالرس شماری میکنم و غذاهای پرچرب و فست فود کم میخورم و قندیجات فقط نون و برنج که باید کم کرد و میخوام برم باشگاه.

کسی نتیجه گرفته باشه با باشگاه لاغر شه یا تو خونه فرقی نمیکنه؟

من با باشگاه و رژیم خیلی راحت کم کردم 

تو خونه اصلا وزنم تکون نمبخورد

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه رژیمی؟

کالری شماری

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

روزانه چقد کالری پر میکردین؟ از چه فرمولی حساب میکردین؟

یه اپلیکیشن نصب کرده بودم از رو اون انجام میدادم 

زیادم سخت نمبگرفتم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه اپلیکیشن نصب کرده بودم از رو اون انجام میدادم  زیادم سخت نمبگرفتم

منم همین کار رو میکنم ولی تو خونه ورزش میکنم..گفتم برم باشگاه بلکه زودتر و بیشتر کم کنم

منم همین کار رو میکنم ولی تو خونه ورزش میکنم..گفتم برم باشگاه بلکه زودتر و بیشتر کم کنم

اره اگه میتونی برو باشگاه زودتر به نتیجه میرسی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40