2777
2789
عنوان

قرص لاغری🙄

127 بازدید | 12 پست

سلام خانپما کیا تجربه لاغری با قرص سی گل داشتن؟!راضی بودین؟ برای کبد و کلیه مضر نیست؟! و اینکه کم کاری تیروئید دارم! آیا باعث مشکل تو روند لاغری میشه؟

(حدود۸_۹ کیلو اضافه وزن دارم) 

خونه رو مرتب کردم! حالا تنها چیزی که اینجا بهم ریخته اس،منم! :) 

گلم توروخدا اینحور چیزارو مصرف نکن.به این گروه وارد شو و دعام کن حتما😊🙏🙏🙏🙏🙏

با اصرارو اشتیاق شما بالاخره گروهو انتقال دادم به نرم افزار ایتا❤️❤️❤️❤️

گروه براتون آوردم درجه یک !!!!

خانم های تپل که نمیدونید از کجا شروع کنید

هزار راه رو رفتید و نتیجه نگرفتید

👈🏻اینجا تضمینی عالیه 👉🏻

فقط کافیه  برای راهنمایی بیشتر بری پیوی الهام جون در ایتا با این لینک👇❤️

https://eitaa.com/Eli_manager

یا به این ایدی پیوی بدید👇

Eli_manager@

این‌گروه‌ لاغری حرفه ای با سابقه ۸ سال کارکرد قوی برای رسیدن شما به ارزوهاتون در حال تلاش هست🥰.

برنامه‌ های متنوع و چالش های اصولی و موثر.

رقابت گروهی و هیجان انگیز بین اعضا👍جایزه هر هفته به بالاترین کاهش وزن🎁

ظرفیت فقط ۲۰ نفر🛑۱۵ تکمیل.

عضویت در امشب با یه جایزه خوب همراه🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این قرص کی بهت معرفی کرده؟

یکی از دوستام که خودشم میخاد بخره 

گفتن عوارضش کمتره از بقیه قرصا هست و برای اضافه وزن های کم‌خوبه

من میرفتم دکتر تغذیه بهم گفت هیچ جوره مصرف نکن حتی اگه اگه از عطاری گرفتی میگه که ممکنه شیشه توش باش ...

اگه اصلش باشه چطور؟!

اگه اصلش باشه چطور؟!

دکتر تجویز کنه اره 

ولی اینکه یکی تبلیغ کنه بگه من استفاده کردم واوکی شدم همش الکیه مگه اینکه این قرص ببری دکتر تغذیه بهت بگه مصرف کن وگرنه اصلا استفاده نکن 

در رابطه با تاپیکی ک‌تازه زدی چرا قفلش کردی خواستم بگم بنظرم برو پیش یه دکتر دیگه تیروعید کاری ب بچه دار شدن و مشکل ذهنی نداره دوتا خواهر من تیروعید داشتن باردار شدن الانم ماشالا بچهاشون سالمن خداروشکر

امام رضاجانم!میشه دعوتم کنی بیام حرمت🥺چند وقته خیلی دلم میخاد باهات خلوت کنم،لطفا دعوتم کن تا جوربشه بیام♥️🥺

تورو خدا یکیم بمن بگ چطور لاغر شم 

۵ک کم کنم 

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.