2821
2789
عنوان

دست به زن

152 بازدید | 20 پست

سلام 

با پسری نزدیک ۴ ساله رابطه دارم هر نوع رابطه ای که فکرشو بکنی داشتم قصدمون ازدواج بود ولی چند دفعه کتک خوردم ازش تردید دارم میشه راهنماییم کنید چیکار کنم به راهنماییتون احتیاج دارم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الان میگم کات کن ولی میگی هر جور رابطه ای داشته پس صلاح خویش خسروان دانند

من خودم میگم بهتر که به ازدواج ختم نشده ولی خب الان انقدر طرز فکر ها عوض شده که کسی به این چیزا کاری نداره

والا همچین بچه هم نیستی که ندونی درست و غلط چیه 

دست به زن داشتن خیلی مهمه نمیخام باهاش ازدواج کنم پس فردا هم سر هیچ و پوچ کتک بخورم مسئله اصلی برام چیز دیگس که البته نهایتا میگم ازدواج نمیکنم

بهترین کار چیه چیکار کنم

من نمیدونم جو خانوادتون چطوری هست. و نفر بعدی با این کنار خواهد آمد یا نه. ولی جلوی ضرر رو هر وقت بگیری منفعته. من بودم تهدیدش میکردم به جدایی اگه تغییر کرد که یعنی دوستت داره اگه ادامه داد متاسفانه میخواد از رابطه خارج بشه. کسی که الان میزنه بعدش شدیدتر و بدتر برخورد میکنه.

وقتی ارزش‌ها عوض شوند عوضی ها با ارزش می شوند. (گاندی).
من نمیدونم جو خانوادتون چطوری هست. و نفر بعدی با این کنار خواهد آمد یا نه. ولی جلوی ضرر رو هر وقت بگ ...

جو خانواده اونجوری که شما فکر میکنید نیست! خیلی بستس

دفعه اول نیست که بگم ببخشم تغییر میکنه ولی خب تقریبا پسر خوبیه از لحاظ مالی هیچی برام کم نزاشته ولی خب خودمم علاقمو نسبت بهش از دست دادم به زور تحمل میکنم