با پسری نزدیک ۴ ساله رابطه دارم هر نوع رابطه ای که فکرشو بکنی داشتم قصدمون ازدواج بود ولی چند دفعه کتک خوردم ازش تردید دارم میشه راهنماییم کنید چیکار کنم به راهنماییتون احتیاج دارم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من نمیدونم جو خانوادتون چطوری هست. و نفر بعدی با این کنار خواهد آمد یا نه. ولی جلوی ضرر رو هر وقت بگیری منفعته. من بودم تهدیدش میکردم به جدایی اگه تغییر کرد که یعنی دوستت داره اگه ادامه داد متاسفانه میخواد از رابطه خارج بشه. کسی که الان میزنه بعدش شدیدتر و بدتر برخورد میکنه.
وقتی ارزشها عوض شوند عوضی ها با ارزش می شوند. (گاندی).
من نمیدونم جو خانوادتون چطوری هست. و نفر بعدی با این کنار خواهد آمد یا نه. ولی جلوی ضرر رو هر وقت بگ ...
جو خانواده اونجوری که شما فکر میکنید نیست! خیلی بستس
دفعه اول نیست که بگم ببخشم تغییر میکنه ولی خب تقریبا پسر خوبیه از لحاظ مالی هیچی برام کم نزاشته ولی خب خودمم علاقمو نسبت بهش از دست دادم به زور تحمل میکنم