2777
2789
عنوان

پدر دختری♥️

364 بازدید | 16 پست

با پدراتون چقدر صمیمی اید؟! 

من خیلی با وجود تمام مشکلاتمون ولی باهم خیلی رفیقیم 

الان این آهنگ و گذاشته🥺 

https://media-vip.my-pishvaz.com/musicfa/tagdl/ati/Iman Zaman - Nazli Gizim (320).mp3?st=wqOyW6whJn3iXyX8zlStmQ&e=1689519822

نزدیکترین حالت بین دو تا آدم لمس فیزیکی نیست. بلکه وقتیه که بتونن زخم‌هاشون رو بدون ترس از سوءاستفاده به هم نشون بدن .

من پدر ندارم شما که دارید قدرشو بدونید و کلی باهم وقت بگذرونید 😢

بابای من به شدت دختر دوست بود همیشه دورمون میگشت و لوسمون میکرد😔 ...

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
من پدر ندارم شما که دارید قدرشو بدونید و کلی باهم وقت بگذرونید 😢 بابای من به شدت دختر دوست بود همی ...

خدا رحمتش کنه عزیزکم💗💋

ای جانم🥺

نزدیکترین حالت بین دو تا آدم لمس فیزیکی نیست. بلکه وقتیه که بتونن زخم‌هاشون رو بدون ترس از سوءاستفاده به هم نشون بدن .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

محبتشو زیاد بروز نمیده و اونقدا صمیمی نیستیم با کارایی که میکنه برام شاید بشه فهمید دوست داشتنشو

نه من برعکس خیلی دعوا هم داریم ولی باهم رفیقیم

ممنونم خدا سایه پدرتونو رو  سرتون نگه داره

قربونت برم💓

زیادی باهاش رفیقم. حتی حس میکنم بیشتر از رفیق صمیمیم باهاش احساس راحتی دارم- پایس..

دقیقا🥺

زیادی باهاش رفیقم. حتی حس میکنم بیشتر از رفیق صمیمیم باهاش احساس راحتی دارم- پایس..

خدا حفظشون کنه 

من خودم دو تا دختر دارم میشه بگی پدرت چجوره که روابط همسرو دخترامم به همون جهت تشویق کنم 

رابطه ام خوبه اما صمیمی نیستیم محبت کلامی نمیکنه بنده خدا بلد نیست کودکی سختی داشته و نوزاد که بوده ...

ای جانم سایش بالا سرتون باشه💓

خدا حفظشون کنه  من خودم دو تا دختر دارم میشه بگی پدرت چجوره که روابط همسرو دخترامم به همون جهت ...

خب بابام بیشتر از مامانم از هر لحاظی بهم نزدیکه..

بهتر درکم می‌کنه..

اگ مشکلی داشته باشم بهم کمک می‌کنه تا باهم حلش کنیم-

شوخ طبعه و باعث میشه بخندم حتی مواقعی ک ناراحتم و حس خندیدنو ندارم-

. I think it's done this time , I can't believe