2777
2789

اگه یکی یه روز ازم بخواد که یک نصیحت بهش بکنم بهش می گم "مبهم باش." 

اگه حالت بده تو فضای مجازی جار نزن، اگه حالت خوبه تو فضای مجازی جار نزن. شاید هضمش سخت باشه ولی دوروبریات اگه از ناراحتیت خوشحال نشن، ناراحتم نمی شن. اگه با کسی تو رابطه ای به همه نشونش نده، اونا میدزدنش چون همه چیزای قشنگو واسه خودشون میخوان. از تصمیمات مهمت به کسی نگو، حسودن، باعث خراب شدنش می شن. غیر قابل پیشبینی باش، آدما غافلگیر شدنو دوست دارن. داستان زندگی و گذشتت چیزیه که فقط به خودت مربوطه، واسه هرکی هرکی سفره ی دلتو باز نکن تا حتی تو ذهنشونم توانایی اینو نداشته باشن که قضاوتت کنن.

تمام احساستتو بروز نده. اجازه نده بفهمن که راجبشون چه فکری می‌کنی. نذار از موندنت مطمن شن. در‌واقع اونارو از هیچ‌ چیزی مطمئن نکن. این آدما عاشق ماجراجویین، بذار انقد دنبالت بگردن تا بالاخره خودشون کشفت کنن. اینجوری قشنگ تره؛ هم واسه اونا، هم واسه تو.

-دیاکو.

آخَر بِدَمَد صُبحِ ٱمید از شَبِ مَن...🕊️  تو بدویی من بشینم، بازم نمی‌رسی چون ذاتت خرابه.💙🌌                   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جالب بود

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

واقعا حق گفتی👌

البته خودِ من اونقدر که غصه ی دیگرانو میخورم، غصه ی خودمو نمی‌خورم و ناراحتی بقیه خیلی روم تاثیر میذاره...

نمیدونم این عادیه یا یه نقطه ضعف محسوب میشه🤦‍♀️

آرمی/مردن چیزی نیست، زندگی نکردن است که هولناک است...                                                               "ویکتور هوگو"  
واقعا حق گفتی👌 البته خودِ من اونقدر که غصه ی دیگرانو میخورم، غصه ی خودمو نمی‌خورم و ناراحتی بقیه خ ...

بنظرم تو خیلی مهربونی و مهربونی نقطه ضعف نیست❤️

آخَر بِدَمَد صُبحِ ٱمید از شَبِ مَن...🕊️  تو بدویی من بشینم، بازم نمی‌رسی چون ذاتت خرابه.💙🌌                   
یهدهمچین شخصیتی تو زندگیم بود هم من ازش فرار کردم هم بقیه  چون در طول زمان کلافه کننده بود اوا ...

ببین این یه چیزی برای خودته 

به مرور میفهمی چقدر این مبهم بودنه باعث پیشرفت میشه

من اینو بارها با چشم دیدم

بنظرم تو خیلی مهربونی و مهربونی نقطه ضعف نیست❤️

ممنون عزیزم💛قربونت⚘

آرمی/مردن چیزی نیست، زندگی نکردن است که هولناک است...                                                               "ویکتور هوگو"