2821
2789
عنوان

مادرشوهرم

187 بازدید | 25 پست

سوغاتی کربلا ک برام آورده بود برای بچم شوهرم و خودم برای من لباسم سرشانه هاش یکیش پاره بود بعد ک گفتم به شوهرم گفت وا چرا پاره است گفتم نمی‌دونم والا خیلی حالم گرفته شد گفتم برو بهش بگو رفته بود بعد یک روز دیگه گفته بود ک مادرش گفت  اگر نمیخواد برم یکی دیگه براش بخرم منم گوشیم خاموش بود نفهمیده بودم بعدا شوهرم گفت بهم  گفت برای این زنگ زدم  تازه شوهرم نه مادرش اصلا زنگ نزد 

بعد شوهرم دوباره اون لباس آورده بود ناراحتم شدم ک آورده بود گفتم چرا لباسی ک پاره بود اونم به این ضابعی آوردی  دوباره می‌خواستید حالی من بکنید ک من لیاقتم همین پاره است امروز خیلی ناراحتم بودم  تو خودم بودم اومد گفت چته منم گفتم رفتارای تو منو ناراحت می‌کنه تو خوش حال میشی منو ناراحت  کنی شروع کرد داد بیداد ک چرا تموم نمیکنی گفتم تو همیشه منو جلوی خانواده ات میخوای بی ارزش کنی ک بگی این گاوه این حیوونه گفتم حداقل نه تو نه مامانت ببخشید نگفتید اون لباس دوباره آوردی تازه برام بهم گفت چرا بگم ببخشید گفتم طلب داری ازم گفت اره ک دارم گفتم تو منو درحد گاو گوسفند می‌دونی همیشه گفت گاو ک هستی منم گفتم خانواده خودت گاون بی شخصیت حال منو خیلی خراب کرد داغونم کرد الهی داغ بینن منو میندازن به جون این 

اوه دندون اسب پیشکشی رو ک نمیشمارن😐😐😐😐

اگر از تو درزش پاره بود ک عادیه، خیلی از لباس سوعاتیه اینجورین

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی شلوغش کردی شاید نو خریده حواسش نبوده پاره شده یا میتونستی بندازی دور یا بدوزی استفاده کنی و بعداً جلو شوهرت به مادرش بگی پاره بود خودم دوختمش اینقد گاو و گوسفند چیه راه انداختی

خدایا میدونی؛میبینی و میتونی!حاجت ناممکن منو با عظمت و سخاوت خودت بهم بده!هرکی امضامو خوند برای حاجتم یه صلوات بفرسته

خوب اگه از همون مکه خریده ک دیگه سرش شلوغ بوده متوجه نشده چشم‌پوشب میکردی! اونم گفته یکی دیگه بگیرم دیگه ! شاید ندونستن لباسو نگه دارن یا بدن دست خودت باشه! 

خودت چندبارب خودت گفتی گاو و گوسفند خوب مسخصه بقیه هم میگن

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
عزیزم خیلی بچه ای سوغاتی هست دیگ همیشه با سلیقه آدم  جور در نمیاره که. به نظرم خیلی بچه بودی ک ...

مادرشوهر من هیچوقت به من سوغاتی نمیده اما به جاریم میداد

خدایا میدونی؛میبینی و میتونی!حاجت ناممکن منو با عظمت و سخاوت خودت بهم بده!هرکی امضامو خوند برای حاجتم یه صلوات بفرسته

نمیگم ارزشت کمه یا ... ولی کادو پارع رو بگیر بعد دستمال دستش کن جلوش باهاش گردگیری کن 😸 والا به خاطر همچین موجودی زندگی خودتو خراب می‌کنی ؟ آقایون همیشه احترام عجیبی برای مادرشون قائلن انگار آدمای بچه ننه و همیشه زن اول زندگیشون متاسفانه مادرشونه و نه زنشون پس به دل نگیر بحث نکن  ارزشت کم نیست ولی با این کارا صد در صد ارزشتو پیش شوهرت کم میکنی

اوه دندون اسب پیشکشی رو ک نمیشمارن😐😐😐😐 اگر از تو درزش پاره بود ک عادیه، خیلی از لباس سوعاتیه ای ...

نه درز نبود از وسط لباس بود خیلی هم ضایع بود ناراحتم از این ک دوباره برداشته بود آورده بود خیلی هم راضی بودن ک لیاقت من در همین حده 

نمیگم ارزشت کمه یا ... ولی کادو پارع رو بگیر بعد دستمال دستش کن جلوش باهاش گردگیری کن 😸 والا به خاط ...

از شوهرم خیلی ناراحتم گفت تو گاوی هم اینکه برداشته آورده میخواد با این کاراش منو کوچیک کنه جلوی اونا 

شوهرم انقدر بهم فحش داد ک منو کوچیک کنه حال منو بگیره حتی اومده بود خونه اولش همش می‌خندید 

2828
2791
2779
2792