مجردتنهاb مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 333 عنوان عمل بینی 88 بازدید | 8 پست راسته که میگن بعد عمل نباید فین کنی یا اگه کوچکترین ضربه بخوره درد شدید میگیره و احتمال اینکه ازفرمش خارج بشه زیاد ودردسرهای دیگه لطفا هرکی عمل کرده و تجربه داره بگه گرگی که دل داره بهتر از طاوسی هستش که رخ داره. 1402/04/25 | 16:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مجردتنهاb مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 333 شما میخوای عمل کنی ؟ پیش کدوم دکتر اره پولش هم مهم نیست فقط از این چیزا که میگن پیشمون کردن بخاطر همین گفتم کسایی که تجربشو دارن بیان گرگی که دل داره بهتر از طاوسی هستش که رخ داره.
گوجه___________سبز عضویت: 1400/12/08 تعداد پست: 714 خاله من عمل کرده خیلیم راضیه هیچ دردی نداشت اصلااا فقد اول هاش باید یکم مراقبت کنی و تمام خوشگلی دردسر داره 🙊😂
zmelisa عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 1495 اره پولش هم مهم نیست فقط از این چیزا که میگن پیشمون کردن بخاطر همین گفتم کسایی که تجربشو دارن بیان چه دکتری ؟کدوم شهر
مجردتنهاb مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 333 چه دکتری ؟کدوم شهر تهران دکتر خوب زیاد فقط موندم اینا که میگن راسته یانه.یکی دخترشو عمل کرده چندسال پیش دختر چند وقت پیش خورده زمین ن به شدت خیلی اروم حالا مشکل پیدا کرده چند بار عمل کردن گرگی که دل داره بهتر از طاوسی هستش که رخ داره.
zmelisa عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 1495 تهران دکتر خوب زیاد فقط موندم اینا که میگن راسته یانه. یکی دخترشو عمل کرده چندسال پیش دختر چند وقت ... این موارد که پیش میاد،بخوای به این چیزا فکر کنی اصن نباید بری عمل،فقط نهایت هفته اول سخته،بعدش مشکلی ندارع