2777
2789
عنوان

علایم هایپر شدن

2418 بازدید | 18 پست

دوستان من دیروز پانکچر شدم.‌پونزده تا تخمک داشتم که دکتر گفت هایپر نمیشی و بیمارستانم چیزی نگفت. 

امروز از صبح کلافه و بی قرارم، یکم بی حالم، نفخ شدید دارم یکم هم دل درد دارم، یکم هم تپش قلب دارم 

اینا میتونه علایم هایپر باشه؟ آیا خطرناک؟

متاسفانه امروز دکترم نیست و بیمارستان هم جواب نمیدن 

(توضیح اینکه کسایی که واسه ای وی اف تخمک کشی انجام میدن ممکن تخمدان بیش از حد تحریک بشه که میگن هایپر)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید استرس داری بیشتر علایمت استرسه انگار

آره اضطراب دارم ولی چون نفخ شدید دارم گفتم نکنه ربطی داشته باشه. اینقدر کلافه و بی قرارم سرکار نتونستم بمونم مرخصی گرفتم برگشتم 🤦

شکم درد داری وپهلودرد  وسنگین   هستی  واز لحاظ روحی هم  خیلی  به هم ریخته م ...

الان حس دل درد دارم، شکمم باد کرده، و روحی داغون ... مرسی عزیزم ... فقط حتما باید دارو آدم بگیره یا خودش خوب میشه

مگ ۱۴ تا داشتم ۱۲ تاجنین تشکیل شد    دوتا برام انتقال دادن    دوقلو بود هشت هفته ...

من تازه ای وی اف شروع کردم میشه بگید amh تون چند بود و با چند تا امپول این تعداد شد؟ من میترسم هایپر شم دکتر ده تا سینال داده در ۵ نوبت

بسلامتی عزیزم .... به من گفت پونزده تا تخمک ولی خب کیفیتش مهم دیگه 

میشه بگید چند تا آمپول زدید که این شد؟ من نمیخوام هایپر شم تازه از امروز امپولم شروع میشه. واینکه روز چندم پریود امپول شروع کردید؟

من تازه ای وی اف شروع کردم میشه بگید amh تون چند بود و با چند تا امپول این تعداد شد؟ من میترسم هایپر ...

به منم همین مقدار داده من امروز روز 6 ام هستم البته به من روزی دوتا هم HMG داده. فردا باید برم سونو. منم نمیخوام هایپر بشم خیلی می ترسم.