2777
2789
عنوان

برای از بین بردن جوش صورت چیکار کنم

19093 بازدید | 33 پست

من صورتم همش پره جوشه مخصوصا پیشونی 😑 جوش های خیلی بزرگ و کوچیک 😑(۱۷سالمه)بخاطر سنمم هست ولی بعد از محرم عقدمه گفتم تو این مدت ی کاریشون بکنم

قبلا رفتم دکتر یه قرص هم داده بود ک دیدم تو نت گفتن واسه معده و کلیه خوب نیس نخوردم 

چی بزنم رو صورتم بهتر میشه؟حتی اگه قرصی پمادی چیزی هس بگید بگیرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه جوشات زیاده با پماد اینا آنچنان زود جواب نمیده باید قرص بخوری. من راکوتان خوردم خیلی عالی جواب داد همه جوشام در عرض یکماه رفتن. ولی باید تا شش ماه بعد از قطعش حامله اینا نشی. 

برو پیج طیطه مارکت همین گوگل هم بزنی سایت دارن ،کرم نور سفارش بده با سرکه خمری و فوم شست وشو.یه شب در میون کرم بزن بعد سه ساعت با فوم بشور و بعد غذاهات یه قاشق سرکه خمری بخور میره منم جوش زیاد داشتم فعلا اثر کرده برام اینا

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............

اصلا دست به صورتت نزنی اصلا ها ،صورتتو با فوم شست وشوی چرب و جوشدار درمالیت بشور و بعد پوماد آکنومیس بزن،

حتما هفته ای دو ،سه بار از ماسک های ورقه ای استفاده کن که خیلی تاثیر گذاره

اخی عزیزم خیلی سخته منم اینجوری بود از ۱۳ سالگی جوش میزدم تو ۱۶ تا ۱۸ ب اوج رسید الان ۲۲ سالمه خدارو شکر اصلا نفهمیدم چ طور خوب شدن از ۲۰ به بعد جوشام کمتر شد الان فقط موقع پریود یکی دوتا میزنم

توهم کاری نداشته باش باهاشون قرص و دارو هورموناتو بهم میریزه اصلا نخور 

دو هفته هر صبح ناشتا نصف استکان عرق کاسنی و یه قاشق خاک شیر بخور واسه من تو اون دوران عالی بود 

ولی دو هفته خوردی یه هفته فاصله بنداز بعد دوباره بخور

منم خیلی جوش داشتم  همه راه های گیاهی و ایناهم رفتم بی نتیجه.تو نی نی سایت یکی ی صابونی معرفی کرده بود گفتم حالا امتحان کنم اینم 

دو سه هفته زدم عالی شد ۹۰ درصد جوشام رفت 

اسمش :

viergo clinda(ویرگو کلیندا) هست. جلدش سفید و سبزه

حدود ۱۰۰ تومن هم قیمتشه 

خدا یاری‌ کند قلبی را که  در آرزوی چیزیست که تقدیرش نیست  ️🙂⁦❤️⁩.                                                                                       

ببین من 16 ام دقیقا همینجوری بودم تا پارسال ک رفتم دکتر
ینی ببین همه غلطی کردم ج نگرفتم بعد هی خودمو توجیه میکردم ک به خاطر سنمه و این حرفا ...

رفتم دکتر بم گفتش اصن بخاطر سنت نیستش و جوشاتم بدترین نوعشه  
دیگ بم قرص داد ک اسمش نورم اسکین بود و یه ژل شست و شو با ی ماده ساختنی
دوماهه اوکی شدم