2777
2789
عنوان

حقوق من خیلی کمه😕😭

2458 بازدید | 98 پست

تو یه مرکز زیبایی کار میکنم که یکساله تاسیس شده، هم منشی هستم هم اپراتور لیزر، هم کارای نظافتی رو انجام میدم ، کلا فقط من اینجا کار میکنم، صبحا پسر صاحب مرکز هست که یکی دو میون میاد اگه هم باشه تلفنارو جواب نمیده که وصل بشه به گوشی من ، من جواب بدم بهونه اش هم اینکه خانوما زنگ میزنن اگه برداره صدای آقا رو بشنون قطع میکنن، عصر ها من اینجا هستم ، بخاطر پسرم نمیتونم کارمو تغییر بدم چون می‌ره مهد ، مهد هم روبروی مرکز هست، رومم نمیشه بگم زیاد کن با صاحبش از قبل دوستم رودروایسی دارم ، حقوقم دو و نیم هست فقط😭، اصلا نمی‌مونه برام ، تازه نمیگه لباس فرم بگیرم من مجبورم چون جای باکلاسیه چند تا مانتو متنوع بپوشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااای چقدر کم میده بهت 

حتی اگه یک کارشو یکجادیگه انجام بدی حقوقت بالاتره

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

ساعت کاریت چنده

حداقل پنج باید بدن

به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین /اللهم عجل لولیک الفرج / اللهم صل علی محمد و آل محمد /
شمالم

خیلی کم میدن بهت

بهشون بگو یا از کارات کم کنن یا تایمتو کم کنن یا اینکه حقوقتو ببرن بالا

با قلب های پاکتون یه صلوات مهمونم کنید تا علیرضام برگرده و ازدواج کنیم و خوشبخت باشیم🙏❤️اگه فرستادی بگو تا منم برات بفرستم🫂

ینی چی روت نمیشه؟چرا با خودت اینکارو میکنی،قشنگ برو باهاش بحرف بگو فلانی شرمنده با این حقوق نمی صرفه من صب تا عصر بیام اینجا،اگه ممکنه زیادش کن اگه ن تسویه کن،همه جا کار هست

سومین کاربری🙄