2777
2789
عنوان

مهاجرت کاری

383 بازدید | 11 پست

دوستان اگر خودتون یا اطرافیانتون مهاجرت کاری داشتین ممنون میشم اینجا بگین که همه استفاده کنیم❤️ 

در ضمن برای رشته mba اگه اطلاعاتی داشته باشین که عالی میشه😚 

میخوام ببینم اصلا شدنیه؟ اخه همه واسه تحصیلی اقدام میکنن :(

کدوم کشور؟ 

اول اینکه توی کشورای اروپایی سقف درآمد دارن یعنی ایتالیا یک فروشگاه لباس کارمندش ۱/۵۰۰ یورو فقط میتونه دریافت کنه دیگه بالاتر نیست یعنی سقفش همینه در صورتی که در ایران ما میتونیم درآمد های بالاتری داشته باشیم و سقف قیمتی نداریم

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، از آن به که کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کشورای انگلیسی زبان. بله تکس بالا دارن در جریانم

و دوم اینکه ما اینقدر میگیریم به یورو میگیریم به تومان که خرج نمیکنیم به یورو خرج میکنیم 

مثلا در ایتالیا یه آپارتمان نقلی تر تمیز ۱۳۰۰ یورو که ماهانه واسه خودت ۲۰۰ بیشتر نمیمونه 

این ۱۵۰۰ رو بدون در نظر گرفتن مالیات میگم یعنی اگه خالص و دریافتی رو میگم دیگه مالیات باشه ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ دریافتی میشه 

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، از آن به که کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

ایتالیا اصلا کشور خوبی نیست وضع جاهای دیگه خیلی بهتره 

کلی میگم تقریبا بیشتر کشورهای اروپایی وضعیت همینه 

مالیات سنگین، وضعیت جنگ اوکراین 

راجع به استرالیا یا انگلیس اطلاعی دارین؟

خیلی از دوستامون رفتن آلمان سطح پیش نیاز آلمانی کمی هم میخواد سخت نیست درک مطلب داشته باشی 

پذیرش هم بالا داره استخدام خارجی

راجع به استرالیا یا انگلیس اطلاعی دارین؟

استرالیا شنیدم به درد نمیخوره ولی اطلاع ندارم درباره ی وضعیت اونجا فقط همین رو شنیدم