2821
2789
عنوان

دروغ مصلحتی

845 بازدید | 21 پست

بچه ها یه دروغ گفتم سریع رو شد خیلی خجالت کشیدم🥲

خونه مامانم بودم با نی نیم ومامان  رفتم خونه خودم سریع  وسایل بردارم کلیدم خونه پدرشوهر بود گفتن نی نیت کجاس گفتم پیش مامانم گفتن خونه گفتم آره وقتی میخواستم برم  پدرشوهرم اومد بیرون نی نی رو دید خیلی خجالت کشیدم دیگه روم نمیشه تو روشون نگاه کنم☹️نمیخواستم ببرمش داخل گفتم سریع بشه  برا همین اینطوری گفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینقدر که شما تو فکرش هستی اونها نیستن چون فهمیدن که به خاطر عجله این کار رو کردی . 

به دریا رفته میداند مصیبتهای توفان را                                   .پیاده رفته میداند به سر شوق دل و جان را

نگران نباش چیز خاصی نبوده از این به بعد با رفتارت میتونی نشون بدی که نه اینطور نیست حتی اگر این فکروهم راجبت بکنن که شاید دوست نداشتی بچتو ببینن به مرور میفهمن که نه این فکرشون اشتباه هست 🙂

حالا اگر خجالت میکشی فعلا آفتابی نشو اونجا ...دیگه هم خودت یادت می‌ره هم اونا .. 

چیزی هم گفتن بگو آره پیش مامانم بوده من متوجه نشدم شما چی گفتین بعدش و بپیچون وقتیم عجله داشته باشی از رفتارت مشخصه و شاید اونام متوجه شدن که عجله داشتی

اوهوم حتما همینطوره

البته اگر پدر شوهرت آدم عاقلی باشه به بقیه چیزی نمیگه .

به دریا رفته میداند مصیبتهای توفان را                                   .پیاده رفته میداند به سر شوق دل و جان را
نگران نباش چیز خاصی نبوده از این به بعد با رفتارت میتونی نشون بدی که نه اینطور نیست حتی اگر این فکرو ...

اره چندبار با شوهرم رفتم پیششون اخه نمیشه که آفتابی نشم فردا مراسمه باید برم اونجا وای خجالت میکشم

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز