2777
2789
عنوان

دروغ مصلحتی

844 بازدید | 21 پست

بچه ها یه دروغ گفتم سریع رو شد خیلی خجالت کشیدم🥲

خونه مامانم بودم با نی نیم ومامان  رفتم خونه خودم سریع  وسایل بردارم کلیدم خونه پدرشوهر بود گفتن نی نیت کجاس گفتم پیش مامانم گفتن خونه گفتم آره وقتی میخواستم برم  پدرشوهرم اومد بیرون نی نی رو دید خیلی خجالت کشیدم دیگه روم نمیشه تو روشون نگاه کنم☹️نمیخواستم ببرمش داخل گفتم سریع بشه  برا همین اینطوری گفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینقدر که شما تو فکرش هستی اونها نیستن چون فهمیدن که به خاطر عجله این کار رو کردی . 

به دریا رفته میداند مصیبتهای توفان را                                   .پیاده رفته میداند به سر شوق دل و جان را

نگران نباش چیز خاصی نبوده از این به بعد با رفتارت میتونی نشون بدی که نه اینطور نیست حتی اگر این فکروهم راجبت بکنن که شاید دوست نداشتی بچتو ببینن به مرور میفهمن که نه این فکرشون اشتباه هست 🙂

حالا اگر خجالت میکشی فعلا آفتابی نشو اونجا ...دیگه هم خودت یادت می‌ره هم اونا .. 

چیزی هم گفتن بگو آره پیش مامانم بوده من متوجه نشدم شما چی گفتین بعدش و بپیچون وقتیم عجله داشته باشی از رفتارت مشخصه و شاید اونام متوجه شدن که عجله داشتی

اوهوم حتما همینطوره

البته اگر پدر شوهرت آدم عاقلی باشه به بقیه چیزی نمیگه .

به دریا رفته میداند مصیبتهای توفان را                                   .پیاده رفته میداند به سر شوق دل و جان را
نگران نباش چیز خاصی نبوده از این به بعد با رفتارت میتونی نشون بدی که نه اینطور نیست حتی اگر این فکرو ...

اره چندبار با شوهرم رفتم پیششون اخه نمیشه که آفتابی نشم فردا مراسمه باید برم اونجا وای خجالت میکشم