2777
2789
عنوان

چند روز بعد از زایمان رفتید بیرون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737 بازدید | 48 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دهمین روز رفتم بخیه هامو کشیدم😂

منم دفعه قبل اینطوری رفته بودم و چند بار دیگه هم برای دکتر..اینبار میخوام برا گشتن برم😂

کتاب فروشی آنلاین ائوریم📚🌈@evrim.book💖💖💖مادری با سه فرزند که دکتر مملکته و عاشق کتاب فروشیه😘🥰💝

اگه اوکی هستی برو 

البته اگه سزارین باشی فکر کنم اذیت باشی بشینی 

باز طبیعی بعد ۶روز اونقدرها اگه بخیه خاصی نداشته باشی داستان ساز نیست 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
اگر سزارین باشی بخیه ها ممکنه اذیت کنه وگرنه چه اشکالی داره

سزارینم تا دیروز اذیت بودم امروز کمی سر پا شدم

کتاب فروشی آنلاین ائوریم📚🌈@evrim.book💖💖💖مادری با سه فرزند که دکتر مملکته و عاشق کتاب فروشیه😘🥰💝
قبل ۱۰ روز رفتم خونه جاریم عمم فهمید زنگ زد شاکی شد....

چرا؟

من ۳ روز بعدشم بچم‌بردم دکتر بعدش  پنج روز بعدش بردم غربالگری بعد واسه زردی همش میبردمش دکتر بعد هم گذاشتم پیش مامانم رفتم لباس خریدم خودمم دکتر میرفتم بخیه هام عفونت داشت کلا در رفت و آمد بودم 

😑😑😑

...
من ۴ روز بعدش پیاده رفتم آرایشگاه 😅😅 نه اصلا خیالت راحت هیچی نمیشه 😍😍

چه خوب..ایول بابا روحیه گرفتم

روز سوم سزارین کلا بیمارستان بودم برای زردی پسرم وهمش در حال رفت و آمد 

آخی عزیزم...خدا برات حفظش کنه