2777
2789
عنوان

منحنی مسخره رو بیبی چک

497 بازدید | 17 پست

با کلی استرس وسط کار مرخصی گرفتم، رفتم بیبی چک گرفتم، تو دستشویی شرکت تست کردم. رو خط بارداری یه منحنی کج مسخره اومد. اصلا معلوم نیست چیه. الکی امیدوارم کرد. اه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عاقا عکس☹️

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
علائم اینه که احساس میکنم دارم پرید میشم ولی نمیشم 😭 ۴ روز تاخیر شده

۴ روز؟ یا ۱۳ روز؟

البته فرقی نداره یه آز بده به بی بی زیاد اعتماد نیست

آره منم اولش اینجوری بودم حتی دل و کمر درد داشتم

با این تفاوت که سینه هام بزرگ و دردناک بود

۴ روز؟ یا ۱۳ روز؟ البته فرقی نداره یه آز بده به بی بی زیاد اعتماد نیست آره منم اولش اینجوری بودم ح ...

آره منم سینه هام درد و بزرگ شده، ولی شاید دارم پرید میشم. خیلی استرس داره. تکلیف آدم معلوم نیست.. 

آره منم سینه هام درد و بزرگ شده، ولی شاید دارم پرید میشم. خیلی استرس داره. تکلیف آدم معلوم نیست..&nb ...

عزیزم راه چارش یه آز بتا 

امید بخدا آن شاالله دلت شاد بشه

من برات دعا میکنم یه نی نی خوشگل داشته باشی فقط به شرطی که اگر حامله بودی منو خیلی دعا کن 

اسمم فرزانه است

سلام عزیزم  حالت چطوره؟ رفتی آزمایش

فرزانه عزیزم، دوباره بی بی چک دادم، هیچ خطی نیافتاد. حتی یک خط هم نیافتاد. ولی هنوز پرید نشدم و من هیچ وقت تو زندگیم پرید نا منظم نداشتم. الان دوباره باید برم سر کار. ولی مغزم اصلا کار نمیکنه. اگه مثبت بود شنبه استعفا میدم. مرسی که یادم بودی. من به هیچ کس نگفتم.