2777
2789
عنوان

ورم معده

539 بازدید | 8 پست

سلام خانوما توروخدا جون بچهاتون کسی اینجا ورم معده داشته من اندوسکوپی دادم ورم معده دارم شدید چیکار کنم دکتر بابایی توی تلوزیون گفته ورم مزمن رفع نمیشه حالا چ خاکی بریزم روسرم یعنی من دیگ خوب نمیش چه مریصی کوفتی این ورم معده اخه 

تعداد رای : 1
نظرسنجی
خ
0
0%
ا
1
100%
ل
0
0%
ل
0
0%

سلام دوست عزیز مم ورم معده دارم نزدیک ۴ سال پارسالم پیش دکتر بابایی آندوسکوپی کردم ورم معده خووب میشه فقط باید همون  زمانی که دردت شروع میشه سریع آندوسکوپی کنی  دارو مصرف کنه اون موقع دردشم زود از بین میره گفت ورم معده برای بعضیا دردشون خوب میشه  بعضیا هم نه دکتر بابایی راست میگه من چون دیر رفتم دنبال درمان دردش موندگار ومزمن شده ایشالا شما زود خوب شین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=301023808]سلام دوست عزیز مم ورم معده دارم نزدیک ۴ سال پارسالم پیش دکتر بابایی آندوسکوپی کردم ورم معده خووب میش ...[/QUOTEسلام من درخواست دوستی دادم بپذیرین لطفا

عزیزم ت بهتر شدی؟ علایمت چی بود؟

نه عزیزم بهتر نشدم اصلن همچنان دردم ادامه داره کلن معده درد به همه جا میزنه من درد بالای شکم و پشت کمر دارم به کتف و شونه هاهمم میزنه متاسفانه دیگه داغونم کردم