2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله 

خیلیم عالی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

کارمند داریم تا کارمند 

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

کارمندی داریم تا کارمندی

توی شرکت ما از ماهی 8 میگیرین تا ماهی 120

جفتشون هم کارمندن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
اداره دولتی یا خصوصی؟

خصوصی

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

ما داریم میچرخونیم مستاجر هم هستیم با همین حقوق ماشین خوب خریدیم یه زمین جای خوب خریدیم رو یه پروژه هم سرمایه گذاری کردیم الان هم میخایم خونه ثبت نام کنیم دوتا بچه هم داریم منم حقوق ندارم فقط شوهرم کارمنده با ۹ سال سابقه کاری خدا خیرو برکت تو مالت  قرار میده فقط اکه راه حلال باشه حتی اگه پنج تومن حقوق بگیری

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری
ما داریم میچرخونیم مستاجر هم هستیم با همین حقوق ماشین خوب خریدیم یه زمین جای خوب خریدیم رو یه پروژه ...

آخع مگه میشه 

ما هم اینقدر حلال و حروم میکنیم ولی اینجوری که شما میگید نشده 

حتما از قبلش یه پول و پله ای تو دست و بالتون بوده دیگه