2777
2789

مسافرت بود یه هفته همه چی اروم و خوب بود با مدیر من کوچکترین مشگلی نداشتم مدیرم فوق العاده با ادب هر کاری و به ادم میگفت مثلا میگفت لطفا این کارو انجام یا خارج تایم کاری تماس گرفت یه عالمه معذرت خواهی کرد حالا این 💩 اومده میگ با من هماهنگ کن خود مدیر همه چیو اوکی داده میپره میره میگ اینو هم اضافه کنیم اونم اضافه کنیم اونم گفت نه همین خوبه چرا اخه این انقدر خودش و نخود هر اش میکنه انقدر ازش بدم میاد حتی تو صورتشم نگاه نمیکنم حال بهم زن ۳۰ سانتی یعنی برگشته همه انرژی های منفی هم برگردونده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم یه کلاسی میرفتم یکی بود خیلی تو ذوقم میزد کلاسو ول کردم اونجا فهیمدم چقد تنهام خیلیا باهام بودن ولی هیچکی ازم دفاع نکرد حتی یه بار از کلاس که بیرون میومدم تا خونه اشک میریختم

یه جوری رفتار کن انگار وجود نداره 

فقط اصلا و ابدا نه ناراحتی نشون بده ، نه عصبانیت که نقطه ضعفت بشه 

اگه خیلی اذیت کرد با خنده یکی دو تا حرف بهش بزن که بشینه سر جاش

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
یه جوری رفتار کن انگار وجود نداره  فقط اصلا و ابدا نه ناراحتی نشون بده ، نه عصبانیت که نقطه ضع ...

اصلا بهش محل نمیدم صبح که میام میشنم تو اتاق خودم میاد سر میزم سرم و بالا نمیگیرم نگاش نمیکنم نمیدونم چرا میخواد هی بپیچه به من 

اصلا بهش محل نمیدم صبح که میام میشنم تو اتاق خودم میاد سر میزم سرم و بالا نمیگیرم نگاش نمیکنم نمیدون ...

ادامه بده 

بهش فکر نکن که هی بیاد تو ذهنت و آزارت بده 

میدونم سخته وجود اینجور آدما 

ولی وقتی تمرین کنی و واقعا تو ذهنت پاکش کنی ، خودت راحت زندگی میکنی و کارتو میکنی

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩