2821
2789
عنوان

جل الخالق

224 بازدید | 19 پست

مشاور یکی از دوستام داشت راجب کنکور باهاش حرف میزد

بش میگف چرا تلاش نمیکنی یکی هس ک شرایطش چقد بده خونشون تو روستای دور افتاده س

نمیدونم اوضاعشون خوب نیس

فقط ی آزمون ثبت نام کرده(هف میلیون)

کتاب تست گرفته،(مجموع دوسال:دو و خورده ای)

و یه پکیج(هشت میلیون و چهارصد)

اون بدون هیچی داره میخونه و تلاش میکنه تو چرا نمیخونی

واسم جالب بود پکیج و ازمون و کتاب تست هیچ امکاناتی نیست !!!!!!!!!!

الان ینی یکی مث من که حتی آزمونم نمیتونه شرکت کنه دقیقا چقد میتونه موفق شه

خیلی خیلی جالب بود برام

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

ولی تو استان ما تو یه روستای دور افتاده یه خانواده با چند تا بچه .دختره شبا وقتی همه خوابن درس میخونه تا اذیتش نکنن بعد پزشکی قبول میشه اونم با یه رتبه خوب

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

معمولا رتبه های بالا ، مقام های بالا همیشه برا کسایی بوده ک امکانات کمتری داشتن 

و انقدر زمان صرف رفت و امد و خرید نمیکردن 

خوندنه مهمه ک اون فرد بدون امکانات بهونه ای براش نیورده و امروز فردا نکرده 

ادما تو محدودیت ها ستاره میشن 😎

من فقط دو سه تا آزمون سنجشو شرکت کردم و کتاب تست دور دنیا در چهار ساعت

کلاس میرفتم ولی استفاده چندانی نکردم ازش

البته ورودی 89 بودم😬😬

الانو نمیدونم اوضاع چجوریه

بچه ها به کانال تابلوهای دکوراتیو من تو ایتا سر بزنید    🌸 گالری نگار 🌸      negarartgallery                                             https://eitaa.com/negarartgallery                                                                                                                                                                            گناه دیگران(هرچند بزرگ)،مجوز گناه ما(هرچند کوچک) نیست... 
معمولا رتبه های بالا ، مقام های بالا همیشه برا کسایی بوده ک امکانات کمتری داشتن  و انقدر زمان ...

قبلا آره ولی آمار این چند سال نشون میده ک رتبه های خوب بیشتر سهم دهک های بالای جامعه بوده و متاسفانه دهک های پایین سهم خیلی خیلی ناچیزی داشتن

بچه ها به کانال تابلوهای دکوراتیو من تو ایتا سر بزنید    🌸 گالری نگار 🌸      negarartgallery                                             https://eitaa.com/negarartgallery                                                                                                                                                                            گناه دیگران(هرچند بزرگ)،مجوز گناه ما(هرچند کوچک) نیست... 

اره دیگه :( 

خیلیا پزشکی ام یبول شدن . گفتن حتی یک ریال خرج نکردیم  .‌ 

اخه لامصب پس چطور مثل بلبل  انگلیسی حرف میزنی ؟ تو مدارس که فقط دو سه کلمه یاد میدن 😑

یا  تستهای فززیک رو تکنیکی  حل میکنی 😑

یا .....

واقعا دروغ به این بزرگی

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

آزمون ندادن بهتر از آزمون دادنه ولی کتاب تست لازمه برای تکرار مباحث پکیج هم جز خرج اضافه هیچی نیست

وقتی هیچ اموزشی نیست پکیج واجب تره از مدرسه حتی

اره دیگه :(  خیلیا پزشکی ام یبول شدن . گفتن حتی یک ریال خرج نکردیم  .‌  اخه لامص ...

دقیقاااااااااااا حققققققققققق

معمولا رتبه های بالا ، مقام های بالا همیشه برا کسایی بوده ک امکانات کمتری داشتن  و انقدر زمان ...

مثلا فرناز حسن زاده؟😂گندش دراومده دو ازمون و هرکتاب سه تا منبع !!!!! بنظرت حالا مجموع اینا چند میشه😂🤝

مدرسه مگه آموزش ندارید؟

ن بابا معلمامون دقیقا همشون جز یکی سهمیه این

و به جرئت میگم هیچی بارشون نیست من دانش امدز بیشتر بلدم

طرف تو کل سال فقط یماه داره میاد مدرسه درس میده😐

ولی تو استان ما تو یه روستای دور افتاده یه خانواده با چند تا بچه .دختره شبا وقتی همه خوابن درس میخون ...

منم همینم دقیقا

شب ک هیچ روزم تو خیابون درس میخونم

ولی خب چ فایده زورمون نمیرسه مث اینکه

ن بابا معلمامون دقیقا همشون جز یکی سهمیه این و به جرئت میگم هیچی بارشون نیست من دانش امدز بیشتر بلد ...

چی بگم والا

اگه تهرانی ریاضی بهت درس بدم

تا آخر عمرم عاشقت میمونم بابای خوبم

خوب مردم رو سرکیسه میکنن.

کاربر آقا: وقتی جنگ آغاز شود، سیاستمدار گلوله، ثروتمند نان وفقیر فرزندش را میدهد.                                               جنگ که پایان یافت، سیاستمداران دست یکدیگر را می فشارند، ثروتمندان قیمت ها را افزایش می دهند و فقرا سرگردان به دنبال قبر فرزندان خود می گردند.                                                        اگر کوسه ها آدم بودند!  بی شک مذهبی اختراع میکردند   و به ماهی ها یاد میدادند   زندگی واقعی در شکم کوسه ها آغاز میشود.                                                             برای انهدام یک تمدن سه چیز لازم است:.                خانواده_ نظام اموزشی_ الگوها، برای اولی منزلت زن را باید شکست، دومی منزلت معلم، سومی منزلت بزرگان و اسطورها.                  ملت ها را از تاریخشان دور نگهدارید، در این صورت به راحتی کنترل می‌شوند.                                        
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792