2777
2789
عنوان

امروزمممم

202 بازدید | 16 پست

از خواب پاشدم یکم ورزش کردم دارم میرم حموم بعدش میخوام صبحانه بخورم ،  اهنگ بذارم برقصم چون چیزی تا محرم نمونده 😂سفارشام رو درست کنم(دستبند) فیلم ببینم برم باشگاه(والیبال) بعد باشگاهو نمیدونم شما چی

همه رفتند بخوابند و منم در به دری     فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈.     ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬
من هنوز درازم

😂

همه رفتند بخوابند و منم در به دری     فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈.     ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیشب شام ماکارونی داشتیم ازدیشب دندون تیزکرده بودم بقیش روصبحونه بخورم خداروشکرخوردمش الان میتونم باخیال راحت بخوابم😂

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

متاسفانه چند روزه ب شدت بیکارم  و نی نی سایت و خوردن از کارای اصلیمه

باریکلا😂 کلاس ملاس نمییری

دیشب شام ماکارونی داشتیم ازدیشب دندون تیزکرده بودم بقیش روصبحونه بخورم خداروشکرخوردمش الان میتونم با ...

😂😂😂😂😂😂😂😂 وای خدا نکشتت😂😂😂😂😂😂

ن بچه کوچیک دارم نمیتونم وگرنه نمیموندم تو خونه

جسارتا بچت چند سالشه نمیونی بذاریش پیش یکی اخه ادم داغون میشه تو خونه

دیشب شام ماکارونی داشتیم ازدیشب دندون تیزکرده بودم بقیش روصبحونه بخورم خداروشکرخوردمش الان میتونم با ...

خخخخ منم برای غذای شوهرم ی ماکارانی چرب و چیل گذاشتم ساعت دو خودمم ی بشقاب خوردم

جسارتا بچت چند سالشه نمیونی بذاریش پیش یکی اخه ادم داغون میشه تو خونه

بچم پسره ی سال ونیمست 

خودمم بدم میاد تو خونه بیکار باشم 

کسی نزدیکون نیست زیاد مامانم هست ک اونم مگه اینکه کار داشته باشم بزارمش اونجا 

ولی از اول این ماه باشگاه ثبت نام میکنم 

کلاس زبانم میرم انلاین

خخخخ منم برای غذای شوهرم ی ماکارانی چرب و چیل گذاشتم ساعت دو خودمم ی بشقاب خوردم

نوش جونتون😍❤من شب هاتوحیاط میخوابم ازساعت ۵منتظربودم مامانم درو بازکنه برم سروقتش😂😂

نوش جونتون😍❤من شب هاتوحیاط میخوابم ازساعت ۵منتظربودم مامانم درو بازکنه برم سروقتش😂😂

فداتشم مرسی توام همینطور 

اع چ خوب منم قبلا خونه بابام اینا تو حیاط میخوابیدم س وقتایی صبح ساعت پنج سرد میشد فرار میکردم تو

فداتشم مرسی توام همینطور  اع چ خوب منم قبلا خونه بابام اینا تو حیاط میخوابیدم س وقتایی صبح ساع ...

من کلا نماد مقاومتم یخم بزنم بایدهمون جابخوابم یه شب بارون میومد باخواهرم توحیاط بودیم میگف بیابریم داخل میگفتم این نم نمه الان قطع میشه خلاصه مامانم اومددنبالمون پاشدیم دیدم ازپتوو تشک هامون آب میچکهههه😂