2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چی بگیم

حرفی ندارم😁😁                                                           چرا دارم😄😄                                                            من دلتنگم دلتنگ کسی که نمیتونم بهش برسم🥹               حتی نمیتونم ببینمش از نزدیک ☹️☹️                               یه بازیگر خارجی رو میگم😂😂😂😂😂😂😂😂                شرمنده تا اینجا هم اومدی☹️😂                                      حالا بیا یه چایی بخور😁                                                نه چایی ندارم ولی از اینا میخوای🍺😂😂
تو چرا؟ منم چند وقته وسط خوشحالی یهو یه ترسودلشوره ای میاد تو دلم و کلا نابودم میکنه نمیدونم چمه

نگرانم

بابام آزمایش داده مشکوک بوده

سی تی داده تا ببینیم جواب چیه

به شدت نگرانم و حالم خوب نیس

انشالله خیره

اِه آبانی هستی منم آبانی

نیستم مردادی هستم😂😂

حرفی ندارم😁😁                                                           چرا دارم😄😄                                                            من دلتنگم دلتنگ کسی که نمیتونم بهش برسم🥹               حتی نمیتونم ببینمش از نزدیک ☹️☹️                               یه بازیگر خارجی رو میگم😂😂😂😂😂😂😂😂                شرمنده تا اینجا هم اومدی☹️😂                                      حالا بیا یه چایی بخور😁                                                نه چایی ندارم ولی از اینا میخوای🍺😂😂
نگرانم بابام آزمایش داده مشکوک بوده سی تی داده تا ببینیم جواب چیه به شدت نگرانم و حالم خوب نیس

محرم چند روز دیگه هست نذر کن ک اگه خوب بود م ان شاالله خوب هست کل محرم و صفر زیارت عاشورا بخونی

نگران نباش خدا بزرگه 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
محرم چند روز دیگه هست نذر کن ک اگه خوب بود م ان شاالله خوب هست کل محرم و صفر زیارت عاشورا بخونی نگر ...

از دیروز چله عاشورا رو شروع کردم

نذر کردم یه وعده نذری تو محرم بدم

من جونم واسه بابام میره طاقت ندارم

ابمون تو ی جوب نمیرع

😂😂