آسمانهفتم مدیر عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 8372 عنوان خانمابی که مثل من همیشه دلتون گرفته😑 | مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 62 پست دوست داریدتوچه هوایی؟؟کجا؟؟چه وقت روزشام یانهار؟وغذای صاحب خونه چی باشه ؟ اصلن بگیدبهترین مهمونی که رفتیدکجابودکه یادتون مونده😍 ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،، مقصدش کوی خدا،،،،،،، مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،، که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،، 1402/04/25 | 01:50 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آسمانهفتم مدیر استارتر عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 8372 از بعد ازدواجم دیگه هیچ وقت توی جمعشون نبودم اونا دور همن همیشه منم تنهام چراعزیزم مگه دوری یاقهری؟ ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،، مقصدش کوی خدا،،،،،،، مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،، که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،
aftabgardonn عضویت: 1401/09/16 تعداد پست: 5886 خونه مادربزرگها😍انشالله هزارسال زنده بمونه خونه مادربزرگم بهشت بودیه باغ بزرگ پرمیوه دیگع فقط خابشو ... اخی خدا رحمتش کن گلم
زهراآتیش عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 3217 کاش میشد یه مهمونی رفت ب کودکی ناهار دورهم باشیم ظهر تابستون بابامهندونه بخره بیاره مامانم بوی غذا راه بندازه با خواهربرادرام بزنیم توسر وکله هم بعد عزیزایی ک رفتنوبغل کنم و از مهمونی بیایم .... این نیز بگذرد .....
آسمانهفتم مدیر استارتر عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 8372 من خودم دوس دارم توهوای طوفاتی وبادوبارون ازجنگل بگذرم برای نهاردعوت باشم بعدبقدری جوهوابدباشه ازترس بلرزم توپاییزیازمستونم باشه صاحب خونه هم برام سبزی پلوماهی ومرغ درس کنه😌 ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،، مقصدش کوی خدا،،،،،،، مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،، که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،
آسمانهفتم مدیر استارتر عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 8372 اخی خدا رحمتش کن گلم فدای توعزیزم😘 ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،، مقصدش کوی خدا،،،،،،، مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،، که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،
آسمانهفتم مدیر استارتر عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 8372 کاش میشد یه مهمونی رفت ب کودکی ناهار دورهم باشیم ظهر تابستون بابامهندونه بخره بیاره م ... اره کاش میشدبریم نهارهای رورعیدفطر20سال پیش که تمام فامیل دورهم خونه مادربزرگم جمع میشدیم هنوزمزه خورشت بادمجون بوی نازخاتون یخچال خونه مادربزرگم تومشاممه هنوزبوی عطرعزیرانم هنوزگوشم سروصداشونه ولی نمیشه 😔 ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،، مقصدش کوی خدا،،،،،،، مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،، که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،
کوکوامیر عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 3356 از بعد ازدواجم دیگه هیچ وقت توی جمعشون نبودم اونا دور همن همیشه منم تنهام منم امشب خواهرا وزنداداسام جمع بودن من۱ هفته پیش پیششون بودم ولی دوس دارم همیشه باشم
آسمانهفتم مدیر استارتر عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 8372 منم امشب خواهرا وزنداداسام جمع بودن من۱ هفته پیش پیششون بودم ولی دوس دارم همیشه باشم عزبزم خب میرفتی مگه دوری ؟ ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،، مقصدش کوی خدا،،،،،،، مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،، که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،
کوکوامیر عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 3356 عزبزم خب میرفتی مگه دوری ؟ اره گلم باید با ماشین بریم نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه راهه
آسمانهفتم مدیر استارتر عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 8372 اره گلم باید با ماشین بریم نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه راهه خب راهی نیست عزیزم ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،، مقصدش کوی خدا،،،،،،، مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،، که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،
کوکوامیر عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 3356 اره گلم باید با ماشین بریم نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه راهه الان ی مشکل پزشکی دارم ک دارم میترکم تا جواب پاپ اسمیرم دوهفته دیکه بیاد وگرن حالم خدب بود
آسمانهفتم مدیر استارتر عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 8372 الان ی مشکل پزشکی دارم ک دارم میترکم تا جواب پاپ اسمیرم دوهفته دیکه بیاد وگرن حالم خدب بود انشالله چیزی نیست جوابت خوبه نگران نباش🙇 ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،، مقصدش کوی خدا،،،،،،، مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،، که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،
آسمانهفتم مدیر استارتر عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 8372 ماشین نداریم انشااله بزودی میخریدخب اسنب میگرفتی یایکی میومددنبالتون ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،، مقصدش کوی خدا،،،،،،، مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،، که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،
کوکوامیر عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 3356 اره کاش میشدبریم نهارهای رورعیدفطر20سال پیش که تمام فامیل دورهم خونه مادربزرگم جمع میشدیم هنوزمزه خو ... بله قدیم واقعا خوب بود یادمه عروسی یا عیدی بود اگه همسایه ها یا فامیلی باهم قهر بودن همه جم میشدن اشتی میدادنشون ولی الان