2777
2789

میتونی ببری دادخواستت رو وکیل تنظیم کنه ، سیاهه جهیزیه که توسط شاهدین امضا شده رو ضمیمه میکنی جلسه میذارن و ثابت شد همه ش برای شماس حکم میدن با مامور میری میاری ولی ضمن دادخواست ، تامین خواسته هم بگید وکیل بنویسه که اگر خسارتی وارد کرد بتونید ازش بگیرید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونی ببری دادخواستت رو وکیل تنظیم کنه ، سیاهه جهیزیه که توسط شاهدین امضا شده رو ضمیمه میکنی جلسه م ...

چجوری ثابت میشه،با شهادت شاهدین یا باید چیز دیگه ای ارائه داد؟چقد  طول میکشه؟

چجوری ثابت میشه،با شهادت شاهدین یا باید چیز دیگه ای ارائه داد؟چقد  طول میکشه؟

طول کشیدنش بستگی به محل رسیدگی داره ممکنه ۲ ماه ممکنه ۱۰ ماه ، بله با شهادت شاهدین ، سیاهه جهیزیه 

طول کشیدنش بستگی به محل رسیدگی داره ممکنه ۲ ماه ممکنه ۱۰ ماه ، بله با شهادت شاهدین ، سیاهه جهیزیه&nb ...

آهان ممنون مرسی عزیزم،چیز دیگه هست که بازم بگی تا بدونم باید چیکار  کنم

نه عزیزم چیز دیگه نیست ولی حتما دادخواست رو بده یه وکیل خوب و حرفه ای بنویسه ، موفق باشی 

باشه، یه وکیل گفت من انجام میدم ولی کلی پول میخواد منم ندارم،برای همین گفتم یکم تجربیاتم رو ببرم بالا، پس یه مشاوره خوب بکنم

باشه، یه وکیل گفت من انجام میدم ولی کلی پول میخواد منم ندارم،برای همین گفتم یکم تجربیاتم رو ببرم بال ...

اون وکیل برای وکالتش مبلغ بالا گفته ، یکسری افراد خودشون میرن برای کارای دادگاه و به وکیل فقط برای لایحه دفاعیه یا مشاوره درباره اینکه چی بگن چی نگن انجام میدن یا وکیل براشون دادخواست مینویسه و شما فقط هزینه لایحه یا دادخواست و یا مشاوره روپرداخت میکنی ، کار خوبی کردی 

اون وکیل برای وکالتش مبلغ بالا گفته ، یکسری افراد خودشون میرن برای کارای دادگاه و به وکیل فقط برای ل ...

یعنی میگی اگر برای نوشتن لایحه و مشاوره برم پیش یه وکیل دیگه بعد خودم بیفتم دنبال کارا میتونم وسایلمو بگیرم؟