2777
2789
عنوان

چالش حس ششم

86 بازدید | 16 پست

بدون اینکه به چیزی نگاه کنی فقط حستو بنویس واسه نفر پایینی ی چیزی دربارش حس کن 

اصلا نبین طرف کیه همنیجوری فقط بنویسید

بعدم نیاید بگید حس ششمی فلان سوال و اینا🤣 جهت سرگرمی و دل خوشی

تایپک های مفید منم تگ کنید

به عشقت میرسی یا اگ رسیدی باردار میشی

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

به عشقت میرسی یا اگ رسیدی باردار میشی

شرکت نکردن واقعا بد ضایع شدم😂

واسه رسیدن به عشقت صلوات فرستادم امیدوارم خوشبخت بشین بیشتر رو شناخت هم وقت بذارین

شرکت نکردن واقعا بد ضایع شدم😂 واسه رسیدن به عشقت صلوات فرستادم امیدوارم خوشبخت بشین بیشتر رو شناخت ...

چشم... ممنونم عریزم❤️😍

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 
چشمت بی بلا گل

خودت حس شیشمی ؟ میتونی حس کنی کی بهم میرسیم؟ 

هرچی ف‌ال میگیرم برام ازدواج در میاد شاید ۷ یا ۸ تا گرفتم ولی وعده هاش متفاوته اکثرا میگن ددسال دیگه

خودت حس شیشمی ؟ میتونی حس کنی کی بهم میرسیم؟  هرچی ف‌ال میگیرم برام ازدواج در میاد شاید ۷ یا ۸ ...

نه حس ششمی نیستم 

ولی خب واسه ازدواجتون نیاز به حس ششم نیس 

حالا میدونی  فاز نصیحت برنمیدام ولی یک اینکه هنوز سنی نداری عجله نکن زوده باهم بمونید به وقتش ازدواج کنید ۱۷ سن خیلی زودیه واسه خودت میگم 

بعد پسره چند سالشه 

معمولا پسرا وقتی عاشقن اگه وضعشون اوکی باشه سریع ی قدمی برمیدارن 

اگه منتظره وضع مالیش اوکی بشه ک خب وقتی اوکی شد معلوم میشه 

اگه مخالف هست حالا هر مشکلی پیش روعه ک چه بهتر صبر کنید باهم بمونید بیشتر همو بشناسید ازدواجم میکنید 

نه حس ششمی نیستم  ولی خب واسه ازدواجتون نیاز به حس ششم نیس  حالا میدونی  فاز نصیحت ...

خیلی ممنون❤️

به اون چیزی که تو ذهنشه ان‌شاءالله حتما میرسه🦋

(احتمالا رسیدن به کسی که دوستش داره باشه ، بچه دار شدنش یا رفع گرفتاریش 😄)

میشه لطفا برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان عج و حاجت رواییم دعا کنی ؟🦩💕