2777
2789
عنوان

حس ششم

203 بازدید | 43 پست

بچه ها تورو خدا یحس ششم واقعی ی کسی ک حرفاش درست در بیاد بهم بگه درست. چندتا حس ششم بهم‌گفتن ولی یکی میگه میشه یکی میگه ن .

خانواده ام راضی میشن؟کی عقد میکنیم؟نامزدیمون بهم میخوره؟مامان و بابام کی راضی میشن؟واقعا میخوان تمومش کنن؟ببخش زیاد شد ممنون خیلی لازم دارم

Goodمن۶۰ ، natanaell 25سابق. نفسم بند نفس های کسی هست که هست و نمیزارم ازم بگیرنش❤A❤. همه اونا که اذیتم کردن تاوان میدن . برای درست شدن زندگیم ی صلوات مهمونم میکنی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آره با سختی راضی میشن و بعد از ازدواج خیلی تحویلت نمیگیرن،همیشه حس ششمام واقعی بود باور کن

لطفاً خواهش میکنم جواب بدید

من چند روز پیش کنکور دادم حقوق دولتی قبول میشم ؟

اونی که بهش فکر میکنم نظرش در موردم چیه ؟ می‌دونه دوستش دارم ؟

آره با سختی راضی میشن و بعد از ازدواج خیلی تحویلت نمیگیرن،همیشه حس ششمام واقعی بود باور کن

میشه یکم درو دل کنیم

Goodمن۶۰ ، natanaell 25سابق. نفسم بند نفس های کسی هست که هست و نمیزارم ازم بگیرنش❤A❤. همه اونا که اذیتم کردن تاوان میدن . برای درست شدن زندگیم ی صلوات مهمونم میکنی

رتبه کنکورم حدودش رو بگو ، شهری که قبول میشم کلا هر چی میاد تو ذهنت بگووو لطفااا

آره عزیزم چرا نشه:))

الان ی حس ششم گفت هیچ وقت عقد نمیکنیم ما نامزدیم ی دعوایی شد ک جدا شدیم یعنی بهم نخورده فقط قهریم باهم یعنی خانواده ام باهاش قهرن و میگن میخوون بهم بزنن نامزدیمون رو حالا توروخدا ی بار دیگه از تههههه قلبت تمرکز کن اگه واقعا واقعا هستی من جز خدا امیدی ندارم حالات ازت میخوام فقط بگی کی میشه اخرش میشه میشه بگی حدوقل ماه تولدم کیه یا اسمش چیه یکم خیالم راحت بشه ممنون دوست مهربونم