2777
2789
عنوان

بعد از جدایی

249 بازدید | 16 پست

بخاطر یک دوست صمیمی خانم ک متاهل بود و بچه هم داشت کات کردم ،خودش اما و اون خانم میگفتن که من در اشتباهم، منم حسم اینجوری میگفت و البته با کلی شواهد و نشونه ها!! حالا یک هفته ای از کات کامل میگذره و نمیدونم چرا میرم چک اش میکنم اللته یواشکی، اما دیدم که خیلی صمیمی تر از قبل شدن باهم، احساس بازیچه بودن و رو دست خوردن دارم، استوری میذاره و میگه تنهایی بهتر از بودن با آدم های بی ارزشه ازون طرف عکسشو با اون میذاره و تشکر و قددرانی، حالم از همه بهم خورده و آدما خیلی برام دارک شدن، مخصوصا اون خانم که معلوم نیست واقعا چه خونواده داره یا نداره که اینطوری وارد رابطه دیگرون شد و داره با دمش گردو میشکنه، البته سبب خیر هم شد تا طرفم رو بشناسم، اما حالم از بدیشون بد شده. اونا خوشحال و من غمگین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حست درست میگفته اوناازاول همینومیخواستن که بری  متاسفم 😢

اخه خودش همش تلاش میکرد ک ب من بگه اشتباه میکنم ،اما از دوست معمولیش نمیتونست بگذره ولی از رابطه عاطفیش گذشت، چون خیلییی در حقش گذشت کرده بودم!

توهم خوشحال باش اگه براتو خوب نبوده برا اونم نیس چیزی از دست ندادی ک برو حالشو ببر با رفیقات مسافرت برو عشقو حال کن داستانت دقیقا مثل دوست منه البته ما اقاییم الان فهمیدیم بعد ۵سال اونم ول کرد رفت با یکی دیگه 

الان باید خوشحال باشی ن ناراحت زندگیتو بکن حالشو ببر 

توهم خوشحال باش اگه براتو خوب نبوده برا اونم نیس چیزی از دست ندادی ک برو حالشو ببر با رفیقات مسافرت ...

دقیقا پیش من ازش بد هم میگفت که من فقط باهاش خوش میگذرونم وگرنه المان های منو نداره و تو بد فکر میکنی، اما اون خانم اولش از دست من ناراحت شد ک بد درموردش فکرکردم، ولی تا دید من عقب کشیدم چندبرابر اومد جلو و خودشو ب این چسبوند، من خوشحالم ک باهاش نیستم ولی دوره سوگش سخت شده چون با ادمهای نامردی طرف شدم

چکش نکن  چندروزبرای مرگش عزاداری کن وتمام اون برات مرده  ازاین به بعدبه هرکس تامطمئن نشد ...

نمیدوونم ب این حس چطور غلبه کنم، درسته همینو باید بگم ب خودم اون مرده برام

اولین بار بود ک اعتماد کرده بودم اونم در سن ۳۰، بد تجربه ای شد، چشمام ترسیدن

دقیقا پیش من ازش بد هم میگفت که من فقط باهاش خوش میگذرونم وگرنه المان های منو نداره و تو بد فکر میکن ...

قطعا بلخره ادم احساس داره ولی ببین بهترش میاد تو زندگیت حالشو ببر من ی پسر مجرد و ازادم ۶سال درگیر ی نفر بودم بعد فهمیدم قبلا ازدواج کرده 😅ببین با کی طرف بودم بعد ازون فهمیدم زندگی ی بازی فقط ازش لذت ببر😁

قطعا بلخره ادم احساس داره ولی ببین بهترش میاد تو زندگیت حالشو ببر من ی پسر مجرد و ازادم ۶سال درگیر ی ...

چقدر طولانی ،چقد طول کشید از نظر روحی اوکی شی؟ رابطه من ۹ ماه و اولین رابطه جدیم بود

چقدر طولانی ،چقد طول کشید از نظر روحی اوکی شی؟ رابطه من ۹ ماه و اولین رابطه جدیم بود

من خیلی احساسیم ۲سال گریه کردم .رتبه ۳کنکور بودم قید درسو زدم هنوز هم با این ک شرایط خوبی دارم چ مادی چ تحصیلی یا ظاهر توی دانشگاه دختری بم حرفی میزد ناخوداگاه حالم بد میشد .چون اولین رابطه جدیت بوده سخت ولی من مث بقیه نیستم نصیحتت کنم چون دردشو چشیدم ب ناحق 

ی مسافرت توپ برو هرچی دلت میخاد تجربه کن ی جایگزین بیار براش من اشتباهم این بود ک اینکارو نکردم ۲سال گریه کردم فقط

من خیلی احساسیم ۲سال گریه کردم .رتبه ۳کنکور بودم قید درسو زدم هنوز هم با این ک شرایط خوبی دارم چ ماد ...

دقیقا از کارو زندگی افتادم، اونوقت اونا دارن میرن یریز باهم تفریح و پست و استوری هم میذارن😐 موندم با اینکه اینطور بهم نارو زد و تازه داره بدمو میگه تا دوستای مشترک حقو بعش بدن و ترحم طلبی میکنه از مردم، چون ی بار طلاق گرفته میخواد بگه تقصیر نداشته، چرا حالم بده و اینجور ک شما میگی لذت نمیتونم ببرم از هیچی، انگار ک جای چیزی در قلبم خالی باشه، ادم ی گلدون داشته باشه بعش وابسته میشه چرا ادما اینقد دارک هستن

دقیقا از کارو زندگی افتادم، اونوقت اونا دارن میرن یریز باهم تفریح و پست و استوری هم میذارن😐 موندم ب ...

گفتم ک اولش حق داری و من خیلی بدتر تجربه کردم خیلی ولی واقعا میگم اهمیت نده چندسال دیگه میفهمی .صبح بلند شو ی نفس عمیق بکش بگو گور بابای همشون 😁بزرگترین راهنماییو بت کردم یروزی میفهمی 

گفتم ک اولش حق داری و من خیلی بدتر تجربه کردم خیلی ولی واقعا میگم اهمیت نده چندسال دیگه میفهمی .صبح ...

سعی خودمو میکنم ممنون دوست عزیز

گور بابای همشون شب خوش😄