سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
اصل دوم : جوگیر بازی درنیار. بشین ب دهمت مسلط شو با تست فراوووون
اصل سوم: اگه تلاش کنی مطمئن باش به هرررررچی بخوای میرسی.
سوالی بود در خدمتم😁
عـشقِ تـو مـا رو تو خـودش غـرق مـیـکـنـهـ❤ آخـه آقــا جـنـسِ غـمـت فـرق مـیـکـنـهـ🖤 تاریخ انقضای تمام غم های عالم ... لحظهی ظهور توست! یـامهـدي♡ «وَلَقَدنَعلَمُانکَیَضِیقُصَدرُکَبِمَا یَقُولونَ»ومـٰامیدانیـمدلتازآنچہمیگویند به تنگ می آیدپسبهآغوشمـٰاپنـٰاهندهشو...💛
هعی دلم میخواد بشینم گریه کنم منم نمیدونم چه دردمه واسه یه متن کوتاه زیست کلی وقت میزاشتم و هی از ...
این روشت اشتباهه. شما وسواس مطالعاتی داری. اگه هی بهش بها بدی بدترم میشه. ببین ! متنو در حد فهم بخون بعد پاشو برو سراغ تست. دیگه خودش ب صورت خودکار تثبیت میشه:))))
عـشقِ تـو مـا رو تو خـودش غـرق مـیـکـنـهـ❤ آخـه آقــا جـنـسِ غـمـت فـرق مـیـکـنـهـ🖤 تاریخ انقضای تمام غم های عالم ... لحظهی ظهور توست! یـامهـدي♡ «وَلَقَدنَعلَمُانکَیَضِیقُصَدرُکَبِمَا یَقُولونَ»ومـٰامیدانیـمدلتازآنچہمیگویند به تنگ می آیدپسبهآغوشمـٰاپنـٰاهندهشو...💛
ممنونن❤ من فعلا دنبال اینم بتونم رو همین کتابای مدرسه مسلط باشم دهمم چون دیدم نمیرسم کتاب تست نگرف ...
و بزرگترین اشتباهت همینه. میدونم خانوادهها در چنین شرایطی چنین نظری میدن ک کاملاااا اشتباهه و صرفا دلیلش بیتجربه بودنشون در این زمینهس
تسلط رو کتابات بدون تست اصلا امکان پذیر نیس. جلو ضررو هروقت بگیری منفعته. الان بفهم داری اشتباه میکنی تا بعدا خرت تو گل گیر نکنه:)))