2821
2789
عنوان

تجربیا بیاین

93 بازدید | 16 پست

من دهمم گند زدم 

میترسم یازدهمم همینجوری بشه 

چیکار کنم؟

استرس دارم 

وقت زیاد میزاشتم واسه درس ولی نمیشد نمیدونم چجوری بگم

اصلا چیکار کنم بچه زرنگ بشم😐

فرزند ایران و جان فدای میهن🕊

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چقد همدردیم  

هعی

دلم میخواد بشینم گریه کنم

منم نمیدونم چه دردمه واسه یه متن کوتاه زیست کلی وقت میزاشتم و هی از اول میخوندم هزار بارر

اخرشم یادم میرفت 

دیگه خستم نمیکشم 

درساهم اضافه شده رو مشکلاتم

اصل اول: ترک گوشی:) خاموش کلااااا

اصل دوم : جوگیر بازی درنیار. بشین ب دهمت مسلط شو با تست فراوووون

اصل سوم: اگه تلاش کنی مطمئن باش به هرررررچی بخوای میرسی.

سوالی بود در خدمتم😁 

عـشقِ تـو مـا رو تو خـودش غـرق مـیـکـنـهـ❤       آخـه آقــا جـنـسِ غـمـت فـرق مـیـکـنـهـ🖤 تاریخ انقضای تمام غم های عالم ... لحظه‌ی ظهور توست! یـا‌مهـدي♡  «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگویند‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو...💛
هعی دلم میخواد بشینم گریه کنم منم نمیدونم چه دردمه واسه یه متن کوتاه زیست کلی وقت میزاشتم و هی از ...

این روشت اشتباهه. شما وسواس مطالعاتی داری. اگه هی بهش بها بدی بدترم میشه. ببین ! متنو در حد فهم بخون بعد پاشو برو سراغ تست. دیگه خودش ب صورت خودکار تثبیت میشه:))))

عـشقِ تـو مـا رو تو خـودش غـرق مـیـکـنـهـ❤       آخـه آقــا جـنـسِ غـمـت فـرق مـیـکـنـهـ🖤 تاریخ انقضای تمام غم های عالم ... لحظه‌ی ظهور توست! یـا‌مهـدي♡  «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگویند‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو...💛
هعی دلم میخواد بشینم گریه کنم منم نمیدونم چه دردمه واسه یه متن کوتاه زیست کلی وقت میزاشتم و هی از ...

وای دقیقا خودشه نمیدونم چه کنم خسته شدم 

میخوام مشاور بگیرم شاید اوکی شدم 

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

اصل اول: ترک گوشی:) خاموش کلااااا اصل دوم : جوگیر بازی درنیار. بشین ب دهمت مسلط شو با تست فراوووون ...

ممنونن❤

من فعلا دنبال اینم بتونم رو همین کتابای مدرسه مسلط باشم

دهمم چون دیدم نمیرسم کتاب تست نگرفتم الان مامانم میگه تو درسای خودت موندی کتاب برا چیته نمیخرن

ممنونن❤ من فعلا دنبال اینم بتونم رو همین کتابای مدرسه مسلط باشم دهمم چون دیدم نمیرسم کتاب تست نگرف ...

و بزرگترین اشتباهت همینه. میدونم خانواده‌ها در چنین شرایطی چنین نظری میدن ک کاملاااا اشتباهه و صرفا دلیلش بی‌تجربه بودنشون در این زمینه‌س

تسلط رو کتابات بدون تست اصلا امکان پذیر نیس. جلو ضررو هروقت بگیری منفعته. الان بفهم داری اشتباه میکنی تا بعدا خرت تو گل گیر نکنه:)))

و بزرگترین اشتباهت همینه. میدونم خانواده‌ها در چنین شرایطی چنین نظری میدن ک کاملاااا اشتباهه و صرفا ...

کاش دست من بود

خب وقتی نمیخرن🙂

میتونم با گوشی تست بزنم 

جواب میده؟

2825
2823
2791
2779
2792