2777
2789

یه درد فوق العاده زیادی رو تجربه کردم تو تاپیک قبلم توضیح دادم ینی مردمو زنده شدم

قرص ال دی برای تنبلی دکتر بهم داد خوردم بعد دیشب پریود شدم از همون دیشب ساعت ۱۱ تا ساعت ۶ عصری فققققط درد کشیدم و جیغ زدم و گریه کردم

و الان تو نوارم یه لخته خون بززززرررررگ ینی خیلی زیاد دیدم بنظرتون کیست تخمدانم ترکیده و دفع شده؟؟؟

همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم، تاپیکتو دیدم مو به تنم سیخ شد بخدا، منم دو عدد کیست داشتم که باردار هم بودم، و پلی کیستیک، یهو چنان دردی گرفت زیر شکم و کمرم و لگنم، عرق سرد، و خون قرمز روشن، از درد شدید رفتم بیمارستان، و متاسفانه تخمدانم بخاطر پلیکیستیک و کیست پیچ خورده بود و مجبور شدن جراحیم کنن و چون دیر شده بود تخمدان چپمو در اوردن، پیگیری پزشکی کن

سلام عزیزم، تاپیکتو دیدم مو به تنم سیخ شد بخدا، منم دو عدد کیست داشتم که باردار هم بودم، و پلی کیستی ...

وای یعنی هیچ دردی تو زندگیم ب اندازه امروز تجربه نکرده بودم زیر دلم یهوووو تیر میکشید و فک میکردم یچیزی داره میترکه زیر دلم

منم میرفتم دکتر صددرصد بستریم میکردن ولی نرفتم چون از دکتر میترسم😐😁

همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻
وای یعنی هیچ دردی تو زندگیم ب اندازه امروز تجربه نکرده بودم زیر دلم یهوووو تیر میکشید و فک میکردم یچ ...

ببین من نمیدونم دقیقا مشکلت چیه ولی یاد خودم افتادم، هنوزم تو بستر دراز کشیدم، تازه بمن بخاطر بارداری مسکن نمیزدم، عذاب واقعی بود، ولی اینم بگم دردش ممتد بود اروم نمیشد که امان بده، ایشالله شما اینطور نشده باشی گلی ولی کلا پیگیری پزشکی کنی خیال خودت راحت میشه😒 دوور از جون دوست و دشمن