بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
ازصبح تاشب شاید ده تاکلمه بیشتر حرف نزنه همش سرش به گوشی گرمه
متاسفانه یسری از اقایون 😔خب بلخره مشکلات هست ما هم این ایراد رو در خانم هابررسی میکنیم هم اقایون خیلیا میگن وای کاش ما ی شوهر داشتیم سرش تو لاک خودش بود خیلی ها هم شاکی ازین موضوع یا بلعکس 😅ی شخصی بهم مراجعه کرد گفت توروقران فقط یکاری بگو زن من حرف بزنه ی دارو دعایی دست ب دامن همچی میشم 😂
متاسفانه یسری از اقایون 😔خب بلخره مشکلات هست ما هم این ایراد رو در خانم هابررسی میکنیم هم اقایون خی ...
من خودم یه آدم شاد وسرزنده بودم تااین حد که بیست سالم بود بابچه ها قایم موشک بازی میکردم همسرم ازاول ساکت بود ولی ازوقتی این برنامه های مزخرف اومده کلا حرفم نمیزنه منم خسته میشم دلم یه درد دل باهمسر میخواد
نمیشه باز کار خودشو میکنه باور میکنی حرف زدن باهمسر شده حسرت دلم یه زندگی معمولی میخواد تو خونه حرفم بزنم فقط من میحرفم ...گاهی وقتا یه حرف رو سه بار چهار بار تکرار کنم تاجواب بده خیلی خسته ام کاش کلا توزندگبم نبود لاقل میگفتمهمسر ندارم اینکه باشی ونباشی خیلی سخته