2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من هنوز سرکاره نیومده 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

طبق امار روانشناسی دانشگاه اصفهان ۸۴درصد خانم ها چندسال بعد از ازدواج احساس تنهایی میکنن ی انگیزه میخان ی حس جدید ی دوست متفاوت 

این حس خیلی مرسوم ولی خب باید با خانواده باشگاه کتاب و ..پر بشه چون محدودیت قطعا هست برای یک بانو 

طبق امار روانشناسی دانشگاه اصفهان ۸۴درصد خانم ها چندسال بعد از ازدواج احساس تنهایی میکنن ی انگیزه می ...

ازصبح تاشب شاید ده تاکلمه بیشتر حرف نزنه همش سرش به گوشی گرمه

ازصبح تاشب شاید ده تاکلمه بیشتر حرف نزنه همش سرش به گوشی گرمه

متاسفانه یسری از اقایون 😔خب بلخره مشکلات هست ما هم این ایراد رو در خانم هابررسی میکنیم هم اقایون خیلیا میگن وای کاش ما ی شوهر داشتیم سرش تو لاک خودش بود خیلی ها هم شاکی ازین موضوع یا بلعکس 😅ی شخصی بهم مراجعه کرد گفت توروقران فقط یکاری بگو زن من حرف بزنه ی دارو دعایی دست ب دامن همچی میشم 😂

متاسفانه یسری از اقایون 😔خب بلخره مشکلات هست ما هم این ایراد رو در خانم هابررسی میکنیم هم اقایون خی ...

من خودم یه آدم شاد وسرزنده بودم تااین حد که بیست سالم بود بابچه ها قایم موشک بازی می‌کردم همسرم ازاول ساکت بود ولی ازوقتی این برنامه های مزخرف اومده کلا حرفم نمیزنه منم خسته میشم دلم یه درد دل باهمسر میخواد

من خودم یه آدم شاد وسرزنده بودم تااین حد که بیست سالم بود بابچه ها قایم موشک بازی می‌کردم همسرم ازاو ...

برو گوششو بکش بگو پاشو ببینم کلتو کردی تو گوشی پاشو بریم کارت دارم 😂ن شوخی میکنم درک میکنم سعی کن جلوش کتاب بخونی اهنگای ارامش بخش تو خونه بزاری هرزگاهی بهش یا ملایمت بگو گوشیو بزار کنار اقا ی چایی باهم بزنیم 

برو گوششو بکش بگو پاشو ببینم کلتو کردی تو گوشی پاشو بریم کارت دارم 😂ن شوخی میکنم درک میکنم سعی کن ج ...

نمیشه باز کار خودشو میکنه باور میکنی حرف زدن باهمسر شده حسرت دلم یه زندگی معمولی میخواد تو خونه حرفم بزنم فقط من میحرفم ...گاهی وقتا یه حرف رو سه بار چهار بار تکرار کنم  تاجواب بده خیلی خسته ام کاش کلا توزندگبم نبود لاقل میگفتم‌همسر ندارم اینکه باشی ونباشی خیلی سخته

نمیشه باز کار خودشو میکنه باور میکنی حرف زدن باهمسر شده حسرت دلم یه زندگی معمولی میخواد تو خونه حرفم ...

😕اره خدایی حق میدم خب ی چنتا روش امتحان کنید باید هرمشکلیو تلاش کردو حل کرد 

بگو بام حرف نزنی میرم با پسر همسایه حرف میزنم 😂