2777
2789
عنوان

میشه بیاین..

49 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها من اومدم شهر مامانم اینا

کنار خونواده مادریم

بعد من  زمستون یه تتو خیلی کوچیک زدم رو دستم 

بعد الان خونواده مادریم دیدن و ما سال به سال اینارو میبینیم

بعد امشب با یکی از دختر داییام نشسته بودیم حرف تتو بود و ازم داشت میپرسید

یکی از پسرداییام اون طرف نشسته بود داداش این نه بچه اون یکی داییم

برگشت به این دختر داییم گفت آنا یاد نگیریااا نگاه کن ولی یاد نگیر

هنگ کردم

امشبم مهمونی بود الانم یه جوری باهام رفتار میکنن انگار یه کار بدی کردم چه خلافی کردم چقدر دختر خرابی ام..

خیلی ناراحت شدم خیلی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام حرفاشون رو از یک سو هدایت کن سوی دیگر  خدافظ

نمیدونم چرا انقد ناراحت میشم

نمیدونم چرا دقیقا از حرف اینام انقد ناراحت میشم

خیلی حساسم اینجا که میام رو حرفاشون..

دارم دق میکنم

توام غیر مستقیم تیکه بنداز بهشون 

آخه نمیدونم چی بگم..

بعد خب از ما بالاترن از یه سری چیزا

بعد به خودشون اجازه میدن هر حرفی بزنن

هرچی بگی فقط خودتو میبرن زیر سوال...

بهشون بگووو 

عادیه ناراحت بشی آخه یعنی چی 

منم موهامو رنگ کردمو لباسمو اینا همه کولی بازی دراوردن تو روشون بهشون گفتم دیگه گه خوری نکردم توعم همینکارو‌بکن جدن مردم چقد ندید بازی درمیارن مگه چیه ی تتو کوچیکه انگار رفتیم خرابی چیزی شدیم

بهشون بگووو  عادیه ناراحت بشی آخه یعنی چی  منم موهامو رنگ کردمو لباسمو اینا همه کولی باز ...

الان تو جمع نشستم بغض دارم.. انقد حالم بده که کافیه یکی یه چیزی بگه بهم حتی صدام بزنه اشکام ریخته

واقعا موندم..

الان تو جمع نشستم بغض دارم.. انقد حالم بده که کافیه یکی یه چیزی بگه بهم حتی صدام بزنه اشکام ریخته و ...

ببین اشکالی نداره ی لحظه برو دستشویی خودتو آروم کن منم باشم اینجوری میشم بعد به همون پسره بگو حرفش واقعا خوب نبوده با دل و جرعت تو روش دربیا که دیگه به خودشون ازین اجازه ها ندن ولی زیاد سرصدا نکن که بقیه بفهمن

ببین اشکالی نداره ی لحظه برو دستشویی خودتو آروم کن منم باشم اینجوری میشم بعد به همون پسره بگو حرفش و ...

همین پسره یه اخلاقی داره که به همه میگه

یه چیزی بهش بگی یه چیزی بفهمه به همه میگه

آبروتو میبره

همین پسره یه اخلاقی داره که به همه میگه یه چیزی بهش بگی یه چیزی بفهمه به همه میگه آبروتو میبره

ازین آدما به شدت متنفرم به خانوادت بگو به خانوادش بگو یا اگه اینا جواب نمیده تو جمع بگو