2777
2789
عنوان

تحقیرم کرد

204 بازدید | 11 پست

با یکی دوستم......دیشب باهم رفتیم بیرون اینا همه چی خوب بود...

امروز سر جمع ۳بار بهش زنگ زدم اونم هر کدوم دو دقیقه نشد بد آخر شب زنگ زده خودش مدام نزدیک ۲۰دیقه میگه تو نمی‌فهمی تو حالیت نیست تو من خسته کردی ...همین موندی همین تنهایی..میگه تو عقل نداری تو کلیپ دستت باشه گم میکنی .خلاصه من هیچی نگفتم هی گفتم باشه باشه ....تموم نمی‌کرد که آخر گفتم بسه مگه خودت عقل کلی همش از بالا نگاه می‌کنی به همه گفت گورت گم کن تلفن روم قطع کرد...(..یه جمله رو صد بار میگه .‌‌یه موضوع تعریفی ده بار میگه ...همش از بالا ب پایین ب من نگاه می‌کنه.....)

واقعا میخوای به این رابطه اذامه بدی ؟

واسه همیشه تمومش کن

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انشالله این تاپیک که زدی بعد از کات کردن با این شافتک هست مگه نه ؟؟؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
چرا واقعا فکر میکنم از دماغ فیل افتاده

چند سالشه چند وقته با هم هستین که به خودش جرات میده باهات بد رفتار کنه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

تف سگ بروششششش عوضی قدرتو نمیدونه ک تو بی احترامی بهش نمی کنی ک تو صبوری در برابرش چون نمی خوای رابطتت خراب شه ولی مطمعم باش صد درصد این رابطه پایان خوشی نداره چ امسال چ دو سال دیگه اخرش جداییی

2790
2778
2791
2779
2792