2777
2789
عنوان

زندگی با مادرشوهر توی یک ساختمان

| مشاهده متن کامل بحث + 2349 بازدید | 118 پست

شوهر نداره؟اگه دختر داره به دختراش بگو .وقتی شب میاد  چراغارو خاموش کنید بهش بی محلی کنید.در خونه رو عوض کنید ازین دراپارتمانیا بزارید که فقط از تو با دستگیره باز میشه که حذاقل مجبور شه در بزنه

مادرخودم خیلی با احترام بهش میگم و حرفمو گوش میده.مادرشوهرمم خیلی با احترام بهش گفتم کلی باهام دعوا ...

من ۱۵ سال با مادر شوهرم بودم الان ۱ سال جدا شدیم همیشه بالا بود اوایل ناراحت میشدم اما دیدم فایده نداره گفتم مادرم باشه چیکار میکنم مثل دختر بودم براش  دیگه کمتر میرفت میومد  باهم خوب شده بود تا الان  به هیچ کدوم هز عروساش زنگ نمیزنه با من در تماس با این که جدا شدم هرهفته خونمون هستش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا شوهرت بگه یا قفل کن در اخر هم تحملتو ببر بالا اگه شوهرت پشتت هست بزار مادرش هرچی دلش میخواد بگه از دعوا نترس وگنه اینجوری جوونی وارامشت وزندگیت همچی بهم میریزه اگه زندگیتو دوست داری یا برو از اونجا یا محترمانه جلوشو بگیر

خداوند ساکتر از ان بود که انتظار داشتم😔😔
این حرفت صحیحه فقط در صورتی ک طرف مقابل هم شما رو به چشم دختر ببینه 

درود ب شرفت گل گفتی🫶

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

اسی ببخشید ولی چرا همش تو موضوعات سایت میام ک تایپک جدید ببینم همش درمورد مادر شوهره     ...

یکی رو میشناسم که تازه عروس دوماد هستن و شغل همسرش یه جوری هستن که 3 روز خونه 4 روز سرکار. خلاصه مادر شوهرش از لحظه ای که پسرش پاش رو گذاشت تو خونه تا لحظه ای که رفت سرکارش خونشون بود اصلا اجازه نداد این بدبختا باهم تنها باشن یکماه هم نشده که ازدواج کردن یعنی در این حددد پسره به مادرش گفته مامان حداقل یه شب اجازه می‌دادی تنها باشیم 

چون ماشالا مادرشوهرا شدن قوم الظالمین

اصلا اینطور نیس در مورد همه صدق نمیکنه

عروس ها الان خیلی پرو شدن

البته من شما رو نمیگم عزیزم چون خودمون یه عروس بی ادب داریم میگم.

لایک نکن خیرشو ببینی
2790
2778
2791
2779
2792