2777
2789
عنوان

زندگی با مادرشوهر توی یک ساختمان

| مشاهده متن کامل بحث + 2349 بازدید | 118 پست
واسه شما هم زیاد میاد خونتون؟ وقتی مهمون دارید میاد میشینه؟

نه این اخلاقو نداره

هفته ای یه بار شاید میومد نیم ساعت می نشست.‌مشکل اصلیم فتنه بودن و تهمت زدن و دروغ گفتناش به من بود.

یه ماهی هست قهرم 

همه ما زن ها حداقل یکبار این را شنیده ایم: چرا؟؟ چون تو دختری😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشبحالت ک قهرکردی راحت خودت کردی

به خدا یه فتنه ای نعوذ بالله به خداهم تهمت می زنه.

به شوهرم میگم من پایین نمیام میگه منم خونه پدر تو‌ نمیام. گفتم نیا 

والا 

همه ما زن ها حداقل یکبار این را شنیده ایم: چرا؟؟ چون تو دختری😔
به خدا یه فتنه ای نعوذ بالله به خداهم تهمت می زنه. به شوهرم میگم من پایین نمیام میگه منم خونه پدر ت ...

اره بابا ولش.اومد اومد نیومدم نیومد...بنظر من همیطو قهر باش آسایشت بیشتره.من از زمانی ک آشتی کردم همش میخواد تو خونه من باشه منم اذیت میشم

امشب دوستم مهمونمه، البته شوهرم شب کاره.درارو قفل کردیم جا انداختیم بحوابیم اومده در زده خوابین گفتم ...

نباید صداتو در میاوردی دیده هنوز بیدارین خواسته آخربن لحظاتم استفاده کنه🤣

کاش بتونی ازونجا بری  فقط مواظب باش این موضوعات باعث نشع از شوهرت دور شی و غر بزنی سرش که ازت ...

متاسفانه نمیتونم برم.یه مدت شوهرم میگفت اصلا دوسندارم بیام خونه.دلم میخواد۲۴ساعت از خونه بیرون باشم.البته حق رو همیشه به من میده اما از شکایتا و غر زدنای منو مادرش خسته شده بود بیچاره بینمون گیر کرده بود

آخه بچا داشتن بازی میکردن

راستش دلم برا مادرشوهرتم میسوزه بیچاره  تنهاس انگار از بی کسی و تنهایی فراریه ببین اگه جوون و رو پاس یه مورد خوب براش پیدا کنین هم اون از تنهایی در میاد هم شما راحت میشین

راستش دلم برا مادرشوهرتم میسوزه بیچاره  تنهاس انگار از بی کسی و تنهایی فراریه ببین اگه جوون و ر ...

قبلا چندتا خاستگار داشته اما همون موقع شوهرم خیلی غیرتی شده بوده