2777
2789
عنوان

بچه کی بیارم

46 بازدید | 3 پست

بچه ها من ۶ماهه عروسی کردم شوهرم ساعت ۴بعد از ظهر میره شب ساعت۲میاد خونه خیلی حوصلم سر میره خیلی تنهام واقعا کلافه میشم

کی نی نی بیارم ب نظرتون 

۱۸سالمه ولی تو خونه خیلی تنهام خیلی شوهرمم دیر میاد از سرکار

تعداد رای : 2
نظرسنجی
د
0
0%
د
1
50%
د
1
50%

کلا بچه هرچی زودتر بیاری بهتره عزیزم خواهشاً زود بیار تا فاصله سنی با بچه کم بشه و حوصله تربیت و رسیدگی بهشون داشته باشی . دو سال بگذره سختیش کم میشه و میشه همراهت 

این نیز بگذرد . . .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه سنت مشکلی داره نه زود ازدواج کردنت، بیار عزیزم ، چه اشکالی داره، آدمها شرایطشون فرق می کنه ،وقتی زود ازدواج کردی و میتونی فاصله سنی کمی با بچت داشته باشی ، چرا از این امتیاز بزرگ چشم پوشی کتی؟ 

منم ۱۹ ساله بودم که عقد کردم،بیست سالگی رفتم سر خونه زندگیم . شش ماه بعد با ردار شدم و ۲۱ سالگی دخترم رو بغل گرفتم🥰🥰🥰 

بعضیا تیکه و متلک بارم کردن اما الان که دخترم بزرگ شده و مثل دو تا خواهر شدیم همونها که متلک مینداختن به حال خوب ما دوتا غبطه میخورن، دخترم کیف می کنه که مامان جوون داره

مادرم با افتخار🥰، تمام وقت😍😍😍