2789
عنوان

کات🙂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 24 پست
تو شرایطم نیستی بدونی گلممم  منم قبول نداشتم تا اینکه با چشام دیدم چکارم کردن  بابام معت ...

کار خواستگارت چیه! 

کارو خونه داره؟ 

میشه ولی خب چندسالته اون چندسالشه؟ 

نمیتونم چیزی بگم  

خودم بودم یکارایی میکردم

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کار خواستگارت چیه!  کارو خونه داره؟  میشه ولی خب چندسالته اون چندسالشه؟  نمیتونم چ ...

کار نداره خونه هم نداره ۴ سال ازم کوچیکتره راهشون ۱۷ ساعت دوره فرهنگشون متفاوته براهمین نزاشتن

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))
اره واقعا دارم اذیت میشم چون باهاش حرف ک میزنم ذوق میکنم ولی بعد چند ثانیه یادم میاد ک قرار نیست مال ...

چقدر بد

خانوادت ازش شناخت کافی دارن که مخالف ازدواجتونن؟ 

به نظرت مخالفتشون منطقیه؟ چون خیلی از وقتا خانواده صلاح دخترو میخواد و دختر خودش متوجه نیست

چقدر بد خانوادت ازش شناخت کافی دارن که مخالف ازدواجتونن؟  به نظرت مخالفتشان منطقیه؟ چون خیلی ...

اره منطقیه راهشون آزما دوره ۱۷ ساعت شغل ندارن خونه ماشین ندارن ظاهرشون با ما متفاوته ۴ سال ازم کوچیکتره دیپلمه منم دانشجو

کار نداره خونه هم نداره ۴ سال ازم کوچیکتره راهشون ۱۷ ساعت دوره فرهنگشون متفاوته براهمین نزاشتن

چندسالتونه؟

والا ببخشا بابای ب اصطلاح معتادت حق داره 

هیچی نداره ب چ جراتی اومده خواستگاری؟ 

منم عاشق شدم ولی دیگه الان وایسا هیچی نداره میخوای بری نون بزنی تو اب بخوری؟

باهم باشید تا وقتش برسه 

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
اره منطقیه راهشون آزما دوره ۱۷ ساعت شغل ندارن خونه ماشین ندارن ظاهرشون با ما متفاوته ۴ سال ازم کوچیک ...

از حس پسره مطمئنی؟

چون خیلیا برای آخرین تلاششون برای نگه داشتن طرف مقابلشون میگن بعدتو ازدواج نمیکنم و...

عزیزم ولی من کاملا نظرم مخالفه با یه سریاکه میگن اگه میخوایش پاش بمون حتی اگه خانوادت مخالفت می کنن چون اگه بدون رضایت قلبی خانوادت ازدواج کنی و باهم بمونید به هر حال باید فکر آینده باشی اگه خدایی نکرده بعد ازدواج  بینتون اختلافی پیش بیاد خیلی بده که تنها باشی و  خانواده دیگه پشتت نباشن

از حس پسره مطمئنی؟ چون خیلیا برای آخرین تلاششون برای نگه داشتن طرف مقابلشون میگن بعدتو ازدواج نمیکن ...

اره درست میگی 

برای ما مطمعنم رسیدنی در کار نیست مگر با فرار ک خودم فرار کردن رو دوست ندارم فقط موندم چجوری کات کنم ضمن اینکه دلم پیششه و دوست ندارم ناراحت بشه براهمین هنوز کات نکردم خانوادم هفت ماهه پیش جواب قطعی رد دادن من هنوز باهاشم و هیچی تغییر نکرده

اره درست میگی  برای ما مطمعنم رسیدنی در کار نیست مگر با فرار ک خودم فرار کردن رو دوست ندارم فق ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم برات

دعا میکنم هر چیزی که به صلاحته برات رقم بخوره ❤️