2777
عنوان

روز عقدم

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 60 پست

همین که اینقدر قوی هستی که بهم زدی یعنی دختر فهمیده ای هستی 

اینجا خیلیا هستن پدرشون کتک هم از طرف خورده ولی ترسیدن و حرفی نزدن

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی احساس کردم برا خواهر خودم این اتفاق افتاده اگه بله رو گفته بودی کشته بودمت ،خدا رو شکر این نا ج ...

🙂💔هم خوشحالم هم ناراحت ...هم ناراحتم بخاطر اینکه ی سال بهش اعتماد داشتم و آبروی خانواده مو برد ...هم خوشحالم از شر خودش و خانوادش خلاص شدم ...هم عصبیم از حرفایی که پشت سرم میزنن

بابا روز عقد بود همه مردم دعوت کرده بودیم بابام مامانم خاله هام ...دعوا شد خون ب پا شد :) خیلی بد گذ ...

ببین چقدر خدا عاشقته ک دقیقه ۹۰ نجاتت داد

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
مرتیکه عوضی بخدا همون لحظه من به بابام میگفتم بهم سیلی زده این یارو جررررشششش میداد به بابات نگفتی ...

چرا بابا روز عقد بود همه دعوت بودن یک دعوای حسابی شد بد اقوام هم بودیم ...دایی هام رفتن باهاشون دعوا کردن کل مردم بهم ریخت اون روز فقط آبرو ریزی دراوردن

🙂💔هم خوشحالم هم ناراحت ...هم ناراحتم بخاطر اینکه ی سال بهش اعتماد داشتم و آبروی خانواده مو برد ... ...

حق داری عزیزم. اصلن به خودت سخت نگیر. ابراز احساسات کن. تو خودت نریز! وگرنه چند وقت دیگه با هر جرقه منفجر میشی.

حتما با یه مشاور و روانشناس صحبت کن.

الان دلت بشکنه بهتر ازاین هستش که باهمچین خری بری زیر یه سقف...ببین من یه پسرم ودارم بهت می گم این د ...

🙂💔درسته ولی جواب اعتماد کردنم این بود ؟

جواب ی سال موندن پاش در هر شرایطی ؟

با بدترین رفتاری ک خانوادش باهام میکردن؟

خیلی نامرد بود من دلم از نامردیش شکسته ن جدایی.😭💔

اخیش دمت گرم  افرین عزیزدلم. فدای یه تار موتتتتتتت

🙂💔مرسی ولی خیلی نامردی کرد در حقم :) 

پسره می‌گفت باید مهریه ۱۴ تا باشه با اینکه ما از قبل در مورد مهریه حرف زده بودیم نمی‌دونم گفت باید تو محضر امضا کنی ک نباید خانواده مامانم و پدر مادرم بیاد ...و هزارتا فهش بهم داد 

همین که اینقدر قوی هستی که بهم زدی یعنی دختر فهمیده ای هستی  اینجا خیلیا هستن پدرشون کتک هم از ...

حقیقتش من تو این مواقع نمیتونم کوتاه بیام کسی در حقم ظلم یا بی احترامی کنه :) 

🙂💔مرسی ولی خیلی نامردی کرد در حقم :)  پسره می‌گفت باید مهریه ۱۴ تا باشه با اینکه ما از قبل د ...

بره به درک 

تو قسمتت یکی دیگست مطمئن باش

بعضی وقتا اشکی نمیریزی فقط قلب بیصدا گریه میکنه و این خیلی بده خیلی:)