2777
عنوان

روز عقدم

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 60 پست

واقعا متاسفم براش 

چه جوری دلش اومده آخه🥺

شنیدم تو اون دنیا همه اعضای بدن حرف میزنن امیدوارم دلم لال بمونه طاقت اشکای خدارو ندارم*آدم وقتی چیزی رو فهمیده دیگه نمیتونه ندونه؛ آدم میتونه نخواد، میتونه نره، میتونه ، میتونه سکوت کنه، میتونه بخوابه، میتونه خودشو حبس کنه؛ اما نمیتونه وقتی چیزی رو فهمیده دیگه نفهمه، مثل حس دوست نداشته شدن . کاربری دوازدهمه منه فقط به این دلیل که زبان سرخ سر سبز دهد بر باد 😁😁

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

یعنی احساس کردم برا خواهر خودم این اتفاق افتاده اگه بله رو گفته بودی کشته بودمت ،خدا رو شکر این نا جوانمرد رو زود شناختی سرت م بالا بگیر و خوشحال باش بابت نه گفتنت،

دل آرامی که داری دل در او بند                                        دگر چشم از همه عالم فرو بند
هیچی نشده دست بلند کرد؟ کاش از همونجا تاکسی میگرفتی میرفتی خونتون

بابا روز عقد بود همه مردم دعوت کرده بودیم بابام مامانم خاله هام ...دعوا شد خون ب پا شد :) خیلی بد گذشت . منم بهم زدم گفتم نمیام سر سفره عقد چون حالم بد بود

نه

الان دلت بشکنه بهتر ازاین هستش که باهمچین خری بری زیر یه سقف...ببین من یه پسرم ودارم بهت می گم این دنیا پراز کسایی هستش که بلدن خوب قربون صدقت برن ولی توکسی روقبول کن که تو رفتارش قربونت بره..