2777
2789
عنوان

کمک میخام

61 بازدید | 11 پست

گفتم ی جایی رفتم واسه رنگ مو زدن ابروهام و داغون کردن دیگه 

الان بالای ابروهام اصن پر نمیشه ابروهام انگار افتادگی پیدا کرده چون وقتی ابرو از پایین دربیلد و پرسه ولی از بالا ک مو نازک تر و کرکی تر خالی بشه افتضاح میشه 

الان من چی بزنم دربیاد؟تقویت آبروی سریتا استفاده میکنم اما فقط پایین  ابروهام یعنی زیرشون پر شده اما بالا تغییر خاصی نکرده 

در واقع روزی چهار پنج دفعه میزنم 

کسی راه حلی سراغ داره؟خواهشا نگید فیبروز ک از کارتی آرایشگاهی متنفرم 

هرشب سیر بزن

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یادم سری قبل ک غبروهام سر بارداری ریخته بود مدام سیر میزدم ولی بیشتر می‌ریخت میگن سیر برعکس ریشه رو ...

پس برو دوتر

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
یادم سری قبل ک غبروهام سر بارداری ریخته بود مدام سیر میزدم ولی بیشتر می‌ریخت میگن سیر برعکس ریشه رو ...

دکتر

یه مدت فقط تیغ بزن بالای ابروت بهش هم توجه نکن . منم کم پشت شده بود یه مدت سر اصلاح اشتباه خداروشکر الان راضیم

یه مدت فقط تیغ بزن بالای ابروت بهش هم توجه نکن . منم کم پشت شده بود یه مدت سر اصلاح اشتباه خداروشکر ...

من شسرازقصر گیسو که خدا از رو زمین برسون داره رفتم واسه رنگ مو ابرو هام خیلی پر بود کلا ابروهای پر و خوبی دارم 

بعد خانم بعد رنگ مو ک کلا جیب و کارتم و خالی کرد اومد گفت ی دست ب ابروهاتم بکش فک کردم مجردی هرچی گفتم نه وسط سشوار کشیدن موهام اومد ابروهای و اصلاح کنه پشت.ابروهام و کاملا خالی کرد از اون ابروها دوتا خط فاصله گذاشت فقط دستش بشکنه 

الان هر کار میکنم پر نمیشه مدام تقویت کننده میزنم خسته شدم 

همه میبینن میگن چرا ابروهات و این شکلی برداشتی این چه مدی

یه مدت فقط تیغ بزن بالای ابروت بهش هم توجه نکن . منم کم پشت شده بود یه مدت سر اصلاح اشتباه خداروشکر ...

گفتم چرا اینقدر نازک و خراب کردی برگشته میگه ابروهات همچنیم پر نبود خدا لعنتش کنه عوضی بو کندو رو 

من شسرازقصر گیسو که خدا از رو زمین برسون داره رفتم واسه رنگ مو ابرو هام خیلی پر بود کلا ابروهای پر و ...

اصلا حساس نشو بشی بدتر میشه . جای خالی رو موقع بیرون رفتن یا مهمونی فقط با مداد پر کن . ولی خونه هستی با تیغ ژیلت هست آروم که نخوره به خود ابروت هربار تیغ بکش یه مدت بعد بهتر میشن من دم ابروم و قسمتیش همینجور کرد آرایشگاه تا چند مدت همینجور بود خیلی بد بود اولا هی چک میکردم بعد بی خیال شدم اینجور کردم خداروشکر برگشت. اول راستی قاب ابروت رو مشخص کن با مداد یه ابرو درست کن برا خودت به خود ابروت دست نزن فقط قسمت هایی که در نمیاد  وموی بی رنگی که دیده نمیشه و بزن ولی در اومد دست نزن به ابروت . 

ببخش طولانی شد 

گفتم چرا اینقدر نازک و خراب کردی برگشته میگه ابروهات همچنیم پر نبود خدا لعنتش کنه عوضی بو کندو رو&nb ...

اینا کارشونه برمیگرده عزیزم نگران نباش حرص و حساسیت بدتر میکنه میدونستی؟

اینا کارشونه برمیگرده عزیزم نگران نباش حرص و حساسیت بدتر میکنه میدونستی؟

وقتی چهارده ملیون برای رنگ مو دادم فقط با مرگشون کارشون برمیگرده 🤣🤣یعنی اشغال ترین و افتضاح ترین و جیب خالی کن ترین جایی بود که رفتم حالم از ریختشون به هم میخوره زشتای مصنوعی