2777
2789
عنوان

روزای سخت زندگیییی

105 بازدید | 9 پست

مستاجریم و صابخونه گفته ۱۰۰تومن اضافه کنید ب پول پیش.ماهی دوتومنم شد ماهی ۴...حالانمیدونم چیکار کنم هرسال هرسال اسباب کشی داریم فقط ۲۷ سالمه بچه هم دارم. دیگ بریدم...پیج کاری زدم ۳سال همه پیجاشون رشد کرد پیج من روزبه روز افت میکنه ..فردش اصلا ندارم...

هرچی آزمون استخدامی میدم با اینکه زیاد تلاش میکنم باز رد میشم..توزندگیم یه روز خوب ندارم دنیا هیچ وقت ب روم نمیخنده ...حسرت یه ذوق ،یه خوشحالی از ته دل دارم.

سرم تو زندگیمه ب کسی آزارم نمیرسه فقط خیر همه رو خواستم...نمیدونم خکمتش چیه ک هی بدمیارم ..خسته شدم خسته😢

عزیزم بد نمیاری. اوضاع اقتصادی خیلی بده 

خدا انشالله برکت بده بر زندگیت 

از مستاجر نجات پیدا کتی

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هر ماه پس انداز کن ی تیکه طلا بخر حتی شده صد تومن دویست تومن 

کار در منزل بیار کار کن خودت عزیزم 

ماهی یکی دو تومن میمونه برات 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
توکل ک همیشه دارم .ولی نمیدونم چرا فقط بد میارم😔

خداروشکر چون همون توکل و امید بزرگترین ثروته

به حکمتش اعتماد کن

همون خدایی که درو برا حضرت یوسف باز کرد برا ما هم باز می کنه

تسلیمش باش و در کنارش تلاشتو ادامه بده

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی