2777
2789
عنوان

شوهر بی غیرت

779 بازدید | 13 پست

خاک تو سر هرچی شوهر بی عرضه و بی غیرتی ، دو سال با خواهرشوهرم و مادرشوهر اینا قهر بودیم البته اونا قهر کرده بودن بخاطر اینکه زیاد میرفتم خونه مامانم و اینا دعوا کردن و قهر کردن(البته هفته ای دوبار میرفتم) و چن تا گیر الکی دوسال قهر موندیم شوهرمو ب کونشوون حساب نمی‌کردن الآنم قهرن ولی این شوهر احمق من هر روز ب خواهر شوهر اینا پیام میفرسه ک چطورین خوبین مادر چطوره هرچقدر میگ بیایین آشتی کنیم اونا نمیخوان پیام هاشو هم سین می‌کنن جواب نمیدن ، آخه چرا شوهر من انقد بی غروره😤😤😤 خودشم ۷ ماهه باردارم ی تبریک هم نگفتن کلا حرف نمیزنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام 

دارین مادر میشین 

پدرو مادر بیش از اینها گردن اولاد حق دارن

جواب ندن وظیفه اولاده که سرش پایین باشه جلوی مادر دلشو نشکنه

این بی غیرتی نیست

به هر خال سر موضوعی دلی شکسته

حق با شما هم باشه

وظیفه همسرتونه احترام مادرشو نگه داره

نویسنده رمان همخونه شرقی و این بود زندگی کاربر سال۸۷نی نی سایت

چ ربطی به بی غیرتی داشت🙄🙄🙄هرچی باشه خونوادشه

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
سلام  دارین مادر میشین  پدرو مادر بیش از اینها گردن اولاد حق دارن جواب ندن وظیفه اولاده ...

خب احترام مادرشو نگه داره ب اون زنگ بزنه پیام بده خونه اون بره با خواهر شوهر ک خودشو انداخته وسط بیخودی قهر کرده چیکار داره . خواهر شوهرم ۵۰ سالشه ی شهر دیگ زندگی می‌کنه اصلا پیش مامانش نیس ک بگم بخاطر اونه

خانوادش هستن خب بده مگه میخواد اشتی کنه

با این خانواده آشتی نکنه بهتره ، شوهرم ورشکست شده الان هم رفته عراق کارگری می‌کنه ، مادرشوهرم قولش زد تنها زمینی ک ب اسم شوهرم بودو بالا کشید الآنم کلا ولش کردن نمیخوانش

با این خانواده آشتی نکنه بهتره ، شوهرم ورشکست شده الان هم رفته عراق کارگری می‌کنه ، مادرشوهرم قولش ز ...

خوندم

خواهر و مادر و برادر رو نمیشه از هم جدا کرد

نویسنده رمان همخونه شرقی و این بود زندگی کاربر سال۸۷نی نی سایت