2777
2789
عنوان

جاری کوشون😂

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 26 پست

اتفاقا احترام یاد میگیره. خواهرشوهر من تا قبل شوهر کردنش نه به من سلام میکرد، نه از اتاق بیرون می اومد. شوهر کرد بهتر شد. ولی یه مدت بود درست سلام نمی‌کرد. منم یه بار که زودتر رسیده بودم، جلوی چشمش، شوهرش اومد از بیرون. از رو مبل بلند نشدم. خیلی معمولی سلام کردم. دو بار دیگه انجام دادم. دفعه بعد چنان گرم و صمیمی باهام سلام میکرد. فهمید قراره از این به بعد اندازه رفتار خودش حرمت بگیره

وقتی ببینم مغزت تعطیله، با نظرت موافقت میکنم و برات آرزوی موفقیت میکنم 😂 حوصله بحث با آدم های کم عقل رو ندارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شخصا سالهاس در محیط کار خونه مهمونی سعی میکنم اول من سلام کنم و بدون استثنا 12سال به بالا جلوی پاشون بلند میشم اینکارا شأن خودمون رو بالا و نشون میده 

کاربری قبلی م تعلیق شده …..
نه فقط من اونجا بودم آخه چهار دقیقه پشتش ب من بود انگار اونجا نیستم  آره پدرم که فوت کرد اصلا ...

با سر جوابشو میدادی فقط

میشه واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی؟🥲 اگه فرستادی بگو واست ذکر بگم 🙏 تویی به جای همهههههه 😢😢😢هییییییچکس به جای تو نییییییست💔💔💔 داداشی 🥀🥀🥀

یه کاربر بود که میگفت جاریم ختم پدرم نیومد سلام نکردم بهش  تو بودی ؟  چند وقت پیش

نه والله من تازه دیدمش پدر اون اونموقعی که اوج کرونا بود مرد و هیچکس نرفت منم نرفتم اصلا اونموقع ختم نمی‌گرفتند ولی هم سر مزارش رفتم و هم سالگردش رفتم ولی اون با کمال پرویی اصلا نیومدختم بابام حتی زنگ هم نزد تسلیت بگه

مادرشوهرم اینا که براش هلاک هستن همش میگن آخی اون اخلاقش اینه بجای اینکه بیاد سمت من دس بده از دور س ...

خب وقتی سلام کرده چه از دور چه از نزدیک شما میبایست بلند می‌شدی وایمیسادی بالاخره سمت شمام برمیگشت

مهمونی یا مجلسی هم بریم تعداد یه کم بالا باشه یه نفر میاد تو همه بلند میشن ولیمیسن طرفم از یه جایی شروع به احوالپرسی می‌کنه معمولا کسی که بلند نشه به خودش و تربیتش توهین کرده

خب وقتی سلام کرده چه از دور چه از نزدیک شما میبایست بلند می‌شدی وایمیسادی بالاخره سمت شمام برمیگشت ...

آخه دقیقا اون همین رفتار رو قبلا با من کرده اونطوری فهمید که چقدر کارش زشت بوده

آخه دقیقا اون همین رفتار رو قبلا با من کرده اونطوری فهمید که چقدر کارش زشت بوده

دیگه اگر بحث جبران و لج و لجبازیه که کلا کسی نمیتونه نظری بده و تاپیک زدنش هم بی مورد چون ما کلی نظر میدیم