2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری و عکس رنگی

148 بازدید | 7 پست

دی ماه پارسال فهمیدم باردارم، این بارداری بدون برنامه ریزی و ناخواسته شد ولی بچه هم قلبش تشکیل نشد و آخرای بهمن کورتاژ کردم.

همسرم که اصلا دوست نداره بچه دار بشیم، منم تردید دارم ولی گفتم حالا چکاب رو برم.

امروز رفتم پیش یکی از بهترین دکترای شهرمون و اون برام تست پاپ اسمیر و hpv انجام داد و برام عکس رنگی و برای همسرم آزمایش اسپرم نوشت.

یعنی واقعا درمرحله اول اقدام باید برم عکس رنگی؟‌

خیلی میترسم شنیدم درد داره 🤦‍♀️🤦‍♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا این چه دکتریه ک بهترینه اول کاری عکس رنگی و آزمایش نوشته باید اول روند طبیعی اقدام به بارداری رو بگذرونین بعد ۶ ماه الی یک سال اگر باردار نشدی سونو عادی مینویسند ک کل رحم رو بررسی کنن بعد اگر مشکلی داشت لوله ها مسدود بود رنگی میگن انجام بده شوهرتم همینطور هنوز اول راهیان احتیاجی به اینا نیست شاید اصلا همون بار اول اقدام گرفت و حامله شدی

وا این چه دکتریه ک بهترینه اول کاری عکس رنگی و آزمایش نوشته باید اول روند طبیعی اقدام به بارداری رو ...

والا سری قبل که همون اولین بار گرفت

دکتر میگه به خاطر سقط قبلیت باید خوب بررسی بشین تا دیگه پیش نیاد

من خودمم طاقت اینکه دوباره باردار بشم و سقط بشه ندارم چون خیلی اذیت شدم

رفتم مطب رادیولوژی، گفت نیاز نیست قبلش دارو بخوری  واسه بعدش دارو نوشت تا بخرم و بیارم

واسه دردش ميگم 

بهتر بخوري وگرنه خيلي اذيت ميشي

من چون تجربه شو دارم ميگم

باز خودت ميدوني

بهتر يه نوار بهداشتي هم ببري چون بعدش امكان داره يكم خونريزي داشته باشي

البته واسه همه نيست 

بابت احتياط ميگم