2777
2789
عنوان

آدم مشهور

196 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها من ۲۴ سالمه و همه ی پیشنهادهای خوبی که برای آشنایی بود رو چشم بسته رد میکردم و روی هرکدوم یه ایراد میذاشتم ولی حالا از یه نفر خوشم اومده که یه شخص معروف به حساب میاد بازیگر و خواننده و اینا نیست منظورم یه شخص خیلی خیلی با نفوذه که نمیتونم بگم شغلش چیه.خودمم اعتماد به نفسم بالاست هم به گفته اطرافیانم چهره م خوبه و دانشجوی سال ۵ دندونم(لطفا جبهه نگیرید که اصلا حوصله ندارم نیاید بگین چه ربطی داره و اینا منظورم اینه که اوضاع خودمم خوب محسوب میشه😐مرسی) ولی اون شخص تهرانه و من شیرازم اصلا تجربه ای توی مخ زدن اونم توی مجازی ندارم فقط پیج اینستاشو پیدا کردم و فالو کردم اون هم اکسپت کرد هم پیج منو فالو کرد دیگه بقیه شو بلد نیستم چیکار کنم. چی بهش بگم؟از فاصله ی به این دوری اصلا فایده داره؟کسی تجربه ای داشته؟ این موضوع چند وقته ذهنمو خیلی به هم ریخته کرده ولی اصلا نمیخوام که خودمو کوچیک کنم

چرا اینهمه انشا نوشتی بگو چجوری مخ بزنم دیگه

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب حوزه کاریش چیه؟ یه سوال  راجبش بپرس ببین خودش کشش میده یانه

ببین این ایده به ذهن خودمم رسید ولی من اصلا آدم محجبه و مذهبی و اینا نیستم حس میکنم این دست افراد بخاطر این که مورد نقد و قضاوت قرار نگیرن فقط میرن دختر چادری میگیرن