2777
2789
عنوان

خیانت.....

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 42 پست
ما توی محلمون همچین موردی داشتیم ۲ سال از من بزرگتر بود با یدونه بچه با ی پسر پولدار دوست میشه پسره ...

خلاصه شوهرش خیلی آدم سر ب زیر و خوبی بود چ زندگی داشت خدا لعنت کنه دختره رو باباش غیرتی بود پسره رو میکشن خونشون برا خواستگاری با تفنگ سوراخ سوراخش میکنن الانم باباش زندانه خودشم تازه آزاد شده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر اون والا آدم خوبی بود نمیدونم چش شد یهو

حالا من دنبال راهکارم پسره رو دک کنه که آبروریزی نشه اینم دخیل بسته به خدا پیغمبر دلم واسش سوخت خدا گفته در توبه همیشه باز

تو چرا میترسید .بهتر زنه هرزه بهتره انگشت نما بشه  . ک چطوری دارن کاری میکنن مردها همه نسبت ب ز ...

کآرش صددرصد اشتباه بوده ولی نگو خاهر من خدا جوری تو موقعیتی قرارت میده که همون گناه زبونم لال انجام بدی خدا خودش حسابگره من خودم به شخصه تاحالا به چند نفر ی چی گفتم خدا همون سرم اورد

کآرش صددرصد اشتباه بوده ولی نگو خاهر من خدا جوری تو موقعیتی قرارت میده که همون گناه زبونم لال انجام ...

خیانت ک خدا نکرده نداره . عقل هست برای انجام ندادنش . در مورد غیبت و تهمت و مال یتیم خوردن حرف نمی‌زنیم ک . خیانته . با چشم باز . با میل خودش می‌ره طرف . نگین نگین ک ماشالا زیااااد شده . چشممون رو ببندیم ک نکنه سرمون بیاد . زندگیه شخصی از فامیلامون بخاطر همین موضوع داغون شدو بچه هایش آواره . من ک نمیتونم بگزرم ازین آدمها . چون واقعا در حقه تمام زنها خیانته .